• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ne Aldın?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Arda EZER' Alıntı:
Bedavaya IBM Think Pad T41 Notebook aldım. Var mı daha ötesi :D

Böyle ilk başta bedava sanıyorsun,sonraları çok acıtıyor ama benden söylemesi :D

DVD aldım dün. Green Street Hooligans mutlaka syredin derim. D&R 15 ytl ,8 ytl ye de VCD.

Ben "ya kim gidecek D&R a kadar" diyip bizm semtteki cd dükkanından alınca biraz daha fazla ödemek zorunda kaldım.

İzleyin derim.Olmadı internetten biyerden yükleyin.Her tribüncünün seyretmesi gerekiyor.

Not: Bundan sonra D&R dan alacam herşeyimi kardeşim :?

Converse Allstar beyaz :)
Outlet magzasında 94 ytl olan Conversler , Metro Gross marketlerde 64,90 YTL Aklınızda olsun...

Fırat UZUN' Alıntı:
Converse Allstar beyaz :)
Outlet magzasında 94 ytl olan Conversler , Metro Gross marketlerde 64,90 YTL Aklınızda olsun...
Abi bu ne ya? Burda Manisa'da 1 tane converse mağazası var. En ucuz converse 120 ytl. En son 1-2 ay önce filan almıştım bi converse 130 ytl'ye. Bu da demek oluyorki buradan bi converse alacağıma Metro Gross'dan iki converse alabilirim. Harbi çok ucuzmuş ya.

Converse giymeyin zaten, tabanlarda büyük problemlere yol açıyor.

Ömer H.' Alıntı:
Converse giymeyin zaten, tabanlarda büyük problemlere yol açıyor.
Oldu cnm kardeşim zamanın da Spub WEEB(yazılımından emın değilim hatta kesın yanlıştır) Converse ile vuruyodu :)
Walla imakanı olan herkez alsın bence ...

Abicim, ben demiyorum ortopedistler diyor. :) Spudd Webb bu arada. 1.70 boyunda.

Converse' den Converse' e fark var. Insanların giydikleri All Star modeli ve ben onları ayakkbıdan bile saymıyorum. Direk bez parcası.

Spud Webb ve Larry Johnson' ın giydikleri Converse React . Güzel bir basketbol modeliydi.

bi tavuk döner bi de kola sabahta gazete aldım

Arda EZER' Alıntı:
Converse' den Converse' e fark var. Insanların giydikleri All Star modeli ve ben onları ayakkbıdan bile saymıyorum. Direk bez parcası.

Spud Webb ve Larry Johnson' ın giydikleri Converse React . Güzel bir basketbol modeliydi.
Harbimi diyorsun arda ya ?

Arda EZER' Alıntı:
Converse' den Converse' e fark var. Insanların giydikleri All Star modeli ve ben onları ayakkabıdan bile saymıyorum. Direk bez parcası.

Fırat UZUN' Alıntı:
Harbimi diyorsun arda ya ?

Evet ciddi söylüyorum tabi. Seçim sizin ;)

saol yeni 1 şey öğrendik gene :)

Carrefourlarda 26 ytl'ye laptop da alabilen cok güzel bir sırt çantası var. Tavsiye ederim.

Carrefourlarda 2,50 ytl ye dvd 1 ytl ye ise orjinal dvdler var.Aralarından baya güzel filmler çıkabiliyor.Bu sıcak yaz günlerinde iyi gider.İyi Seyirler!

Re:

Kubilay Serdar Vardar' Alıntı:
DVD aldım dün. Green Street Hooligans mutlaka syredin derim. D&R 15 ytl ,8 ytl ye de VCD.

Ben "ya kim gidecek D&R a kadar" diyip bizm semtteki cd dükkanından alınca biraz daha fazla ödemek zorunda kaldım.

İzleyin derim.Olmadı internetten biyerden yükleyin.Her tribüncünün seyretmesi gerekiyor.

Not: Bundan sonra D&R dan alacam herşeyimi kardeşim :?
Bende izlemistim o filmi
Güzel bir filmdi ama keske o marşlarını söylerken ki bölümü orjinal sesiyle koysalarmıs.

Internetten Lıncoln Forması aldım 82 ytl :?

Bakırköy'de taşköprü var,daha bugün ordaydım.Taşköprü üzerinde ucuz kitaplar var.Bakırköy veya çevresinde oturanlar bilir zaten.Ben iki kitap aldım,nerdeyse tek kitap parası verdim.Aklınızda bulunsun...;)

Re:

Burak Barut' Alıntı:
Internetten Lıncoln Forması aldım 82 ytl :?

:) burak sanırım eski forma aldın bende bu yaz bir hafta ankaraya gittim yeni forma aldım 85 ytl ye sonraki gün formalarda indirime gidildi.CANAYDIN İSTİFA :)

kitapta korsana hayır =)

Can,kitap korsan değil abi ya, arkasında bandrolu var.Ben inandım valla,hem öğrenci adamım 2 kitaba 50 ytl veremem.Bandrolu de görünce aldım.Tabii bandrollü korsan kitapta olabilir...İşgüzarlıkta o kadar ileri gittiğimizi düşünmüyorum dogrusu....:)

Geri