Ne Dediler?

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 1178
  • Başlangıç tarihi
Az önce Twitter'a girdim, girmez olaydım. Gerçekten ne olursanız olun, hain bile olun ama asla cahil olmayın. Bu öyle bir hastalık ki; yaşarken ölü yapıyor sizi.
Ha bi de bu şerefi bozuk gibi kendi namusunu onurunu 3 kuruşa satan paralı köpekler var. Bakın yemin billah ediyorum; bugün bunu yapana yarın 2 misli para daha verip ''Allah 1 değil 2 tane'' dedirtirler. Misal dün malum partinin resmî hesabı Katarlılara bak gör Kılıçdaroğlu eheheh diye twit paylaşmıştı ama silmişler. Bakın yemin ediyorum şu hareket bile halkı aptal yerine koymak ve erken seçim sebebi. Ülke ne hale gelmiş hala ergen gibi laf sokma derdindeler.
Milyar yıllık insanlık tarihinde şu kanı bozuk, kan emici partiyle nasıl aynı dönemde yaşamaya denk geldik bu nasıl bir bahttır...
 
Bir akpli belediye başkanı : “Devletimizin onlara vereceği evlerden sonra ‘keşke benim de evim yansaydı’ diyecekler.” Ve bu cümleyi söylerken neredeyse kahkaha atacak kadar neşeliydi bu omurgasız kaypak.
 
Harry Kane: Önemli bir galibiyet aldık. Galatasaray'ın stadında oynamak çok zor. Taraftarın takıma etkisi gerçekten çok yüksek. Bunun için teşekkür ederim. Çünkü futbol bu. Kulaklarım maç bitikten sonra yavaş yavaş duymaya başladı.
 

Üst