Nedir?

İyice anladım ki bizim gezegenimizde güzel olan sadece hayallerdir,kusursuz olan sadece hayallerdir,kısa süreli hisler esas olanı değiştirmez,bu gezegende yaşam asla güzel olmayacak.Cehennem dedilen şey varoluştur,Cennet ise hiçliktir.
 
Karanlıklar Çağı sürüyor,günler,haftalar,aylar,yıllar geçiyor değişen bir şey olmuyor.Kabus mu bu ?

Geçenlerde çocuğuna 5 TL 'lik T Shirt'ü 50 TL'ye almak zorunda kalan bir kadın veli resmen cinnet geçirmişti,belki izlemişsinizdir.Yine bugünlerde ekonomik şartlardan dolayı Ankara'da bir adamın kendisini yaktığı haberleri geldi.

Konuşulacak çok konu var ama ekonomi her şeydir,esas olan ekonomidir.Yaşama tutunmak git gide zorlaşıyor insanlar için,ekonomisi kötü olan bir ülkede her şey kötüye gitmeye başlar,çünkü ekonomi her şeye sirayet eder.

Toplum huzuru bozulur,asayiş sorunları artar,yuvalar dağılır,gençler yoldan çıkar ve tarihe geçecek bir çöküş yaşanır.Her gün acı tablolar görüyorum,bir dönem filminin içinde yaşıyor gibiyim,çok ama çok karanlık bir devri anlatan bir dönem filmi

Umarım 2023'e bu zorluklardan sıyrılmış olarak gireriz,2023 çok özel bir tarih,geçecek bu günler
 
Varlığını bugün öğrendiğim ve gidilecekler listesine eklediğim Samoa ülkesidir.
 

Üst