New York Knicks

ı. shumpert- b. davis
L. fields- j.r. smith
melo-s. novak

kısa rotasyonları hala fazlasıyla iyi...lin'den ziyada amare'nin akıbeti önemli knicks için...
 
7-8 farketmez,
rakip heat olsun istiyoruz.

sezon başındaki planlarda yarı final eşleşmesi için vardı niyetimiz miami şehrine, fakat yaşanılan sakatlıklar, d'antoni faktörünün geç devre dışı kalması gibi engeller konferans çeyrek finallerinde karşımıza çıkaracak inşallah "büyük üçlüyü".

hala zor bir fikstür var önümüzde, fakat çarşamba günü bucks deplasmanından galip dönersek, sixers ile ikisini play-off yarışı için geride bırakıp, hazırlıklara başlarız, üstelik amar'e ve linsanity de o zamana dek aramıza dönecektir.

ve tabii dün akşamdan sonra;
mvp, mvp, mvp !!
 
sezon başı istediğimiz oldu ve heat karşımıza çıktı.
bucks'a gerçekten yazık oldu, bu kadar fazla iniş çıkış yaşamasalar, 76'ers play-off göremeyebilirdi.
lin ilk tur büyük ihtimalle yok, yani starting guard baron davis.
bir maçı melo tek başına alsa, diğerinde jr smith çılgın atsa falan diye umut ediyoruz.
en nihayetinde güzel seri, doğunun muhtemelen en çekişmelisi..

iyi olan değil, new york şehri kazansın..
 
İlk maçımızı farklı kaybettikten sonra bu gece serinin 2.maçına çıkıyoruz. Bu arada CNN TÜRK sadece Pazar ve Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan geceki maçları veriyor diye biliyorum.
 
2. maçtanda 104-94 mağlup ayrılıyoruz. Bu da yetmezmiş gibi Amare maç sonu yangın söndürücüsünün cam dolabını yumuklayıp elini kesmiş. 3. maçtada büyük ihtimal yokmuş hatta seride. Ah be Amare seri evimize taşınırken şu yaptığın ayıp.
 
Amare hakkındaki son bilgi : AMARE maçtan sonra soyunma odasında yangın tüpüne yumruk atmış ve eli kesilmiş.. soyunma odası kan gölüne dönmüş ciddi bir durum oluşmuş, atar damara denk geldiği söyleniyor.
 
3 ve 4. maçlarda kesinlikle olmadıgı söyleniyor...atlanta-boston serisinde oldugu gibi bu seri de bitti...daha çekişmeli olmasını dilerdi bu gönül...
 
Chris Bosh'ın bu geceki maçta olmayacağı kesinleşti. Miami'de doğum yapacak eşinin yanında kalacakmış. Böylece 2 takımında ilk 5'te başlayan 4 numaraları bu gece olmayacak.
 
Chris Bosh oynadi bugun. Mac cok kisir gecti.Ilk yari iki takimda ciddi savunma yapti. Ikinci yari Miami farkini ortaya koyup Amare'siz Knicks'e karsi rahat kazandi.
 
Chris Bosh oynayamayacak denildi bir çok yerde oynaması benide çok şaşırttı. İçeride sadece 70 sayı atabildik ilk 5 başlayan Novak'tan katkı gelmedi. Bu seride 1 maç alırız diyordum ama bu oyunla çok zor. Cumartesi Lin gelirse bilemem ama o da sakatlıktan çıkıp en fazla ne kadar katkı verebilir ki ?
 
Amare elinin dikişli olmasına rağmen son maçta oynadı ve çokta iyi oynadı. Bu gece Miami ile 5. maçımıza çıkıyoruz. Seride 3-1 gerideyiz ve bu maçı almak zorundayız ama şu oyunla gerçekten çok zor. Guard rotasyonu çok kısıtlı Lin sakat Baron Davis sakat. Lin bu geceye yetiştirilmeye çalışıyormuş ama zormuş oynaması. Tamamen bire birler üstünden oynuyoruz asist ortalamamız çok düşük. Bakalım neler olacak bu gece.
 
melo sempati duydugum oyunculardan biriydi fakat günden güne karaktersizleşti...son olarak lin'in kontratıyla alakalı olarak 'o aptalca kontratı imzalamak ya da imzalamamak benim elimde degil yönetimin elinde' gibi bir beyanda bulunmuş...len zırtapoz sezonun neredeyse tamamında bir halt yemedin o boşlukta takıma liderlik etmiş genç bir adamı muhtemelen de beyaz asyalı oldugu için aşagılıyorsun!!! playofflarda lebron karşısında tripten tribe girdi farkında degil efendi!! anca saç ör zaten!!
 
Lin yaklaşık 20-30 maç adam gibi oynayabildi.Eyvallah ilk başta heyecan yarattı ama bu performansını uzun vadeye yayması konusunda büyük şüphe olan bir adama da bu para çok sanki:)

Kaldı ki eğer Knicks yönetimi,Lin'in bu kontratını eşitlerse lüx vergisini ödemek zorunluluğunda kalacak.Yani kontrat,25 milyondan çok daha fazla olacak Knicks için:)

Bence Melo ve J.R Smith bu konuda haklı ama bunları söylemeye hakkı olan adamlar mı bilemiyorum:)
 
Lin yaklaşık 20-30 maç adam gibi oynayabildi.Eyvallah ilk başta heyecan yarattı ama bu performansını uzun vadeye yayması konusunda büyük şüphe olan bir adama da bu para çok sanki:)

Kaldı ki eğer Knicks yönetimi,Lin'in bu kontratını eşitlerse lüx vergisini ödemek zorunluluğunda kalacak.Yani kontrat,25 milyondan çok daha fazla olacak Knicks için:)

Bence Melo ve J.R Smith bu konuda haklı ama bunları söylemeye hakkı olan adamlar mı bilemiyorum:)

20-30 maç adam gibi oynadı çünkü 20-30 maç adam gibi süre aldı...mike d'antoni dahi çok uzun süre lin'e rotasyonda hiç yer vermedi en sonunda elindeki bütün guardlar ya sakat ya da verimsizlikte sınırları zorlayınca 'daha kötü ne olabilir ki' düşüncesiyle lin'e süre verdi ve benchte nasıl bir cevheri unuttugunu fark etti...

bu performansı uzun süreye yaymak konusunda ise en ufak bir şüphe yok...draftta adından söz ettirmedigi için ya da sırf asyalı ufak tefek bir adam oldugu için bütün bu şüphe uyandırma çabaları....

ayakları yere saglam basan bir guard...bunun yanında yeterince hızlı,pick and roll oyununu pivotlarla çok iyi oynuyor ve çok temiz şutu var...üstelik sorumluluk almaktan da zerre çekinmiyor...gidermesi gereken tek problemi top kayıplarını azaltması...
 
Lin kral adamdır. O efsane performans sergilediği 20-30 maç boyunca her maç insanlar artık onun düşüne geçmesini bekledi ama adamın umru olmadı çatır çatır oyununu oynadı,oynattı.

Teklif edilen rakamları net bilmiyorum ama iyi kontrat verilmesi için şüpheye düşülecek bir oyuncu değil benim gözümde.
 
Lin tabiki 7-8 civarı kontratı hakediyor. O kontratı kimler almadı yahu? Ömer Aşık aldı,Hidayet yıllardır daha fazlasına oynuyor. J.McGee bile 10 milyon alacak senelik.Lin için 8 az bile bence.Sakatlık yaşamadan önce Rose falanda dahil herkese dersini veriyordu
 

Üst