Nice mutlu yıllara Özlem

Önder Ç.

0
Yönetici
Forum müdavimlerimizden Şebnem Ferah hayranı :) Özlemin dogumgünü. Kendisine nice mutlu yıllar diler, en kısa zamanda bir Şebo konserinde buluşmak üzere selamlarımızı iletiriz :)

Özlem cim doğum günün kutlu olsun yeniş yılda yeni sinema yazılarınla vede tribünde de seni karşımda görmek dileğiyle...

ah canım bnm telefonumun hatırlatıcısının kurbanıyım affet nolur beni.
dogum gününü kutluyorum cnm.. kızma bana lütfen..
yeni yaşın cici cici olsun emi..
birde bayada küçükmüşsün yahu özlemm:D

Önder Çiçekoglu' Alıntı:
Dorum müdavimlerimizden Şebnem Ferah hayranı :) Özlemin dogumgünü. Kendisine nice mutlu yıllar diler, en kısa zamanda bir Şebo konserinde buluşmak üzere selamlarımızı iletiriz :)
Madem kendisi bir Şebnem Ferah hayranı ve bu özelliği ile anılıyorsa, kendisini tanımadan kanım kaynadı diyebilirim :) :atki

O zaman kendisine mutlu yıllar diliyorum. Doğum günün kutlu olsun Özlem.

Önder : gideriz tabii=) şebnem şarkılarını hikayeleriyle anlatan benden başka biri var mıdır :p

Göker Akel – artık bana Özlem diyebilirsin artık saklanacak bişey kalmadı =))

Semih Ural – ehehe saol canım

Levent – ilk kutlayanlardandır gecenin o saatinde napıoden sen msn de :p

Fırat Uzun - sinema konusunda kem küm yapamam ama tribünler bu yaştan sonra çok zor be baksana 50yaşında hissttiren bi çok arkadaş var ( esra ve timur üzerlerinize alabilirsiniz :muhaha )

Esra Gerçek - yaş konusuna takılmış durumdayım eheheheh bu konuyu senle msnde görüşelim canım :p

Onur Uncu – Ali Keskin : içleri şebo aşkıyla yanan her ikinize de teşekkürler...

Nejlet Timur Uzun - Ne var yaşımda yahuuu alallalalal

Canbulubay – Onur Uncu – Cem Yılmaz – Onuryavuz – Arman Akboğa – Taner Tuna – Emre Sarp Kocaoğlu hepinize teker teker teşekkürler...

Hatırlayan hatırlayamayan bütün bünyelere teşekkürler... İyi ki tanımışım sizi
Pis Efesli Öslem :hi