• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Nice Sarı-Kırmızı Yıllara Can KIRIMLIOĞLU...

Puanları 0
Çözümler 0
@Yunus Gökyıldız
duygulandım.

Canım kardeşim adından da belli işte.. Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu seneler dilerim.

Nice , saglıklı ve hayallerinizin gerçek oldugu yıllara :)

Doğum günün kutlu olsun Can,nice güzel senelere :)

Her yerden kutlama geleneği devam ediyor :D Nice senelere :D

Mutlu yıllar Can, burası ikinci evindir, kutlamadan olmaz..

Nice mutlu,sağlıklı yıllara Can Başkan :D

Nice, mutlu, uzun senelere...

Nice senelere genç.

Doğum günün kutlu olsun Can,nice senelere

Nice mutlu yaşlara Can :)

Burdan da kutlamasak olmaz.

Doğum günün kutlu olsun kardeşim, nice mutlu senelere..

Mutla yıllar Can.

Nice yıllara Can abi

doğum günün kutlu olsun :)

Zaman ne çabuk akıp geçiyor...

Fikirleriyle, kişiliğiyle, misafirperverliği (Ada´daki piknik organizasyonu) ile foruma renk katan isimlerden bir genç daha. Yeni yaşında dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle nice yıllara genç.

Daha küçücüktü forumda tanıdığımda. Yaşı bir hayli ilerlemiş birisi gibi yazdım. :) Kalitesini, güzelliğini yüzüne yansıtan ender kişilerdendir Can. İlk görüşmemizi geçen seneki final maçımızdan birinde yaptık. Umarım daha fazla olur bu.

Güzel yılların olsun.

Herkese çok teşekkür ediyorum teker teker. Daha önce de belirttiğim gibi, bu ailenin içinde yer almak büyük bir onur ve mutluluk benim için. Arca'nın da dediği gibi tabiri caizse 2. evim gibi.. İyiki varsınız, sizleri gerçekten çok seviyorum ve tekrar tekrar teşekkür ediyorum.. Hep birlikte omuz omuza nice güzel seneler geçirmek, nice güzel organizasyonlarda yer alabilmek dileğiyle..

Can'cım anca geldim, mutlu yıllar, nice seneler.

Geri