Nice Senelere Saygın (Gerçek Aslan)

Formumuzun usta forumcularından ve genç üyelerinden Saygın'ın doğum günü.Nice yıllara Gerçek Aslan sağlıklı mutlu ve tabiki GALATASARAY'lı senelere.
Bu seneki ÖSS Sınavını atlakki senin güzel yorumlarını okuyalım.Ama İstanbul'dan bir Üni olsun yoksa Ahmet Cömert'e gelmede bizleri ekme. ;)

Saygın Abi doğum günün kutlu olsun,umarım ömrünün sonuna kadar hatırlayacağın bir yaş olur senin adına , ayrıca reşit oldun ya ;) Neyse vur Öss'nin gözüne %100 dön aramıza...

Özellikle : Bu topic ği açan abime çok teşekkür ederim...
Bugünün benim için ayrıca bir önemide forumda ki arkadaşlarımında benim yanımda olduğunu bilmem beni fazlasıyla onurlandırdı....

Sırasıyla ; Onur'a Cem'e Utku'ya Can'a ve Taner'e teşekkürü bir borç bilirim... Malesef önümde 2007 ÖSS gibi bir dert var hayırlısıyla o sorunu 5 ay içinde hayatımdan sileceğim ve aranıza tıpkı 2005-2006 yılındaki gibi aktif olarak forumumuzda yer alacağım....
O günleri özlemle bekliyorum...
O zaman ne maç kaçırırım nede sizlerin aranızdan bu kadar uzun süre ayrı kalırım...
Neyse şimdilik bu kadar yeterli herkes kendine çok iyi baksın .....
17 Haziran saat 18:00 da görüşmek dileğiyle .....

Biraz geç oldu ama iyi dileklerin son kullanma tarihi geçmez :) Doğum günün kutlu olsun yeni yaşında öncelikle sınavda başarılı olur ve istediğin bölümde okursun. Araya bir de Galatasaray şampiyonlukları sıkışırsa değme 18. yaşın keyfine...

Beni bu mutlu günümde yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim..
Umarım her şey gönlümce olur ...
Ve tekrar sizlerle beraber olurum (tıpkı eski günlerde olduğu gibi)
Herkes kendine çok çok iyi baksın :p :p :p ........