• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Nice Yaşlara Onur Yavuz (Abi)

Nice senelere abicim.

Sağlık ve mutlulukla nice yaşlara abi, doğum günün kutlu olsun :)

Öz abim, kendimden çok sevdiğim insan, beraber geçirdiğim her saniyeden inanılmaz keyif aldığım kişi. Abi çok özlediğimi fark ettim şu anda. Bir an önce görüşmeyi diliyor ve yeni yaşını kutluyorum :) Nice mutlu senelere abicim.

Onur bey nice sarı kırmızı yıllara şampiyonluk kupaları kucağınızda girmeniz dileğiyle =)

her platformdan kutlarım :)

Yıllar uçuyor.. daha dün gibiydi yine burda bir başlık açılmıştı
Doğum günün kutlu olsun Onur Yavuz diye.. şu göz açıp kapatma meselesi.. açtım ve kapattım.. aradan 1 yıl daha geçmiş.. yeni bir başlık..

İşte hayat böyle birşey.. uçuyor..

Onur abim mutlu yıllar.. bilmiyorum hiç görüşmedik etmedik ama benim için çok değerlisin ve seni tanımaktan çok mutluyum.. bugün burda yazılanlar çizilenler, ortam, düzey, adap.. bir kaç kişiyle beraber bunlar senin eserin..

iyi ki varsın.. iyi ki doğdun..

Mutlu yıllar.

Mutlu yıllar Onur Bey.

Huzurlu bir yıl dilerim :)

Nice mutlu yıllara...

Bol deplasmanı yıllar Onur abi. Sana heryer deplasman gerçi 8) herşey gönlünce olsun...

Doğum günün kutlu olsun, Onur Abi.

Nice sağlıklı, mutlu, huzur dolu yıllara.

Mutlu yıllar dilerim.

Vay vay vay :)

Yeni yaşında Galatasaray'ın nice kupalar kaldırdığını. Aynı zamanda ;

Evlenip, çoluğa çocuğa karışmanı isteyen bir platform olaraktan. Her neyse sonu getiremeyeceğim galiba :)

Sarı-Kırmızı yıllara Abi'm :)

İyi ki tanımışım seni Abim.

Sevdiklerinle beraber sağlıklı , mutlu nice yıllar geçirmen dileğiyle...

Doğum günün kutlu olsun abi. Aslantepe açılışı ile iyi denk geldi. :)

Doğum günün kutlu olsun Onur abi.

Doğum günün kutlu olsun Onur abi.

Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun . Herşey gönlünüzce güzel geçer dilerim bu sene.

Geri