• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Nice Yıllara Cumhuriyet Genci (Onur Uncu)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Hatırlanmak güzel :) Herkese çok teşekkürler.

Onur doğum günün kutlu olsun nice senelere

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Turgut Sahin":1pfkvumb]Vay be 4 sayfa olmuş. :) ...

Turgut 4 sayfa olmuş ama başlığın açılış tarihine bak istersen. : ) Onur´un seveni pek yok ki. : )[/quote:1pfkvumb]

:)
Evet abi,tarih gözümden kaçmış. :) Bu iletim gönül rahatlığıyla gaflar bölümüne konabilir.

Öpüldünüz :)

Geç de olsa doğum günün kutlu olsun Onur... Umarım yeni yaşın mutlu, huzurlu ve başarılı bir biçimde geçer. Nice sarı-kırmızılı yıllara...

Kardeşlerim,
Nice sarı kırmızı yıllara.

Bilgisayarım 10 gündür bozuktu,geç kalmam sebebiyle herkesten özür diliyorum. :)
İnsan bu başlığı,yazılanları görünce duygulanıyor.Mini bir nostaljiye giriyor.Üye olduğum gün olsun,Emre Sarpın yazdığı 14 yaş sorunsalı olsun,yaşımı kanıtlayamam olsun. :)
Forumu ilk gördüğümde yaşadığım heyecan anlatılamaz.İlkokuldayken,ortaokuldayken Galatasaray'ın basketbol takımını sadece ben izliyorum sanıyordum. :) Malumunuz o yaşta arkadaşlarınla basketbol konuşmak pek olası değil.
Küme düşmeme mücadelesiyle başladık,Cafe Crownla toparlandık,geçen sene forumdakilerle T Blokta takımın şampiyon olacağına sonuna kadar inandık...
İnanıyorum ki hep birlikte erkek basketbolda kupayı kaldırdığımızı da göreceğiz.
Forumun tamamına teşekkür ediyorum,iyi ki varsınız hayatımda... :)
Ayrıca nice yıllara kayıp insan. :)

Dogum gununuz kutlu olsun. Ben kutlamis idim. Yanliz dogum gunu topici silinince. Benim mesajda dogal olarak ucu verdi.

Edit: Ozur dilerim Onur abi gozumden kacmis.

Mesajın silinmedi Salih. Sadece bu konuya taşındı. : )

3. Sayfa

Geç oldu Onurcum kusurabakma malum ÖSS çalışmaları giremiyorum nerdeyse hiç =) Doğum günün kutlu olsun kardeşim nice sağlıklı, mutlu, Galatasaraylı yıllara...

4 yıl önce açmışım başlığı ama tanıştığımızda ilköğretim sıralarında dirsek çürütüyordu, şimdi ise anfilerde.

Yeni nesil çok kolay kullanır "kardeşim" sözcüğünü. Yalnız eskiler için zordur bu sıfatın içini doldurmak, oysa O doldurmayı başardı zaman içerisinde. Nice yıllara kardeşim...

Onur doğum günün kutlu olsun Trabzon maçında kutlayacaktım doğum gününü ama aklımdan çıkmış maç heyecanıyla (:

Onur nice mutlu senelere..

Nice yıllara :)

Burada çok GS'lı arkadaşım var, aslında bir gün maç dışında, maçtan alakasız olarak buluşup, hayata dair konuşmak istediğim. İşte Onur da onlardan biri. Doğum günün kutlu olsun kardeşim...

ay ve gün olarak aynı tarihte doğduğum birini görmek güzel doğum günün kutlu olsun kardeş nice 27 şubatlara :)

Doğum günü kutlu olsun Onur. Nice mutlu senelere :)

Mutlu Yıllar Onur. :)

Mutlu yıllar Onur.

Doğum günün kutlu olsun renkdaş !

Geri