Nicolo Zaniolo

Dar alanda o cusseyle oyuncuların içinden geçmeye çalışıyordu tercihleri kararları bir garipti bence. Kart ve sakatlık riski de var doğru hamle bence.
 
5 milyon kiralama bedeline ek olarak PL'de 30 maç oynaması halinde 22,5 milyon satın alma opsiyonu devreye girecekmiş. Daha önce muhabir troller 7+27,5 ve satın alma zorunlu demişlerdi. Aston Villa'nın kadrosu iyi ama normal şartlarda Zaniolo orada 30 maç rahatlıkla oynar. O fizikle 10 numara oynayabilen bu kadar yetenekli bir oyuncu her takımda iş görür. Hayırlı olsun ancak bence çok ucuza gitmiş oldu.
 
Zorunlu satın alma var mı? Yok.

Şarta bağlı satın alma var mı? Belli değil. Varsa şart ne? 20 maça çıkması mi, 30 maça çıkması mı?

1,3 milyonluk ve 15,5 milyonluk iki ayrı şartlı bonus var ancak şartlar nedir belli değil.

Hiçbir şeyin belli olmadığı açıklamadan benim anladığım şu:

Zaniolo 5 milyon Euro karşılığında bir yıllığına kiralandı. Oyuncu belli sayıda maça çıkarsa Aston Villa 22,5 milyon Euro daha ödeyip oyuncuyu satın alacak, almazsa 1,3 milyon Euro ödeyecek. Aston Villa şampiyon olursa, Zaniolo 20+ gol atarsa vs... gibi bir durum var. Bu durumda da 15,5 milyonluk bonus devreye girecek. İşte hepsi olursa bir sonraki satıştan da %10 pay alacağız.
 
Nico gitmek istedi yoksa yönetim ve hoca mutlaka Şampiyonlar Ligi görmesini istiyordu. En kötü 27.5 milyon geçecek elimize ve bonusları çok bilmiyoruz tabi açıklansa iyi olurdu. Bu haliyle bile ülke ve bizim satış rekoru. Nasıl bir futbolcu olduğunu anlatmaya bu bile yeter.
 
Aston vilada bi kez daha gördük üst seviye için yetersiz, baya kötü oynuyor zaten. Bizde olsaydı yine yedek kalırdı büyük ihtimal.kalsaydı çok birşey farketmezdi bence.
 
Aston vilada bi kez daha gördük üst seviye için yetersiz, baya kötü oynuyor zaten. Bizde olsaydı yine yedek kalırdı büyük ihtimal.kalsaydı çok birşey farketmezdi bence.
Emery'nin de mutlak payı var bence. Zaniolo 'nun bu güne kadar 4-4-2 nin sol kanadı olarak oynadığını hiç görmemiştim.
 
Zaniolo Türkiye ligi performansı baz alınarak uluslararası piyasa yapması zor. Az para bağlamadık. Bonservis dönüşü açısından Avrupada İngiltere 'de kalması daha iyi olur. Elde patlamasından korkuyorum Tete Ziyech Zaha gibi. Geçmişte Belhanda Feghouli Baros Nonda örnek çok (son 2 yıl yatarak para kazandılar). Kulübü yüksek maaş veya bonservis ödeyip bedelsiz veya üstüne tazminat ödeyip gonderdiklerimiz bu hale getirdi.

Takım açısından Ziyech Zaha Tete verimli ve istikrarlı olmadıkları için Zaniolo bu 3 lu kadar verimli olur. Ama bizdeyken de ne kanat ne forvet oyun aklı tercihleri sikintiliydi. Fizik gücü fark yaratabilir. Kaleye yakın verimi artar, klasik 4-4-2 kanadı için çok uygun değil.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Üst