• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Nihat Sırdar ve Sivrisinek

Puanları 0
Çözümler 0
@Barış Şişman
Aslına bakarsanız onlar 16 senedir radyo kahramanları. Kısa bir süre tv'de de boy gösterdiler ise en iyi yaptıkları işi hiç bırakmadılar, yani radyo programcılığını..

Tanıyanınız ya da dinleyeniniz var mı bilemiyorum ama 3-4 senedir kesintisiz dinliyorum, onları dinlemekle biraz geç kalsam da yine de her akşam dinlediğim için büyük keyif alıyorum.

Alem Fm'de sabahları 07:00 - 09:00 arası tek başına program yapan Nihat Sırdar akşamları da 18:30 - 20:00 arası gizemli yaratık Sivrisinek ile mizahsen bir program yapıyor. Sabah yaptığı programda uzun uzadıya siyaset olduğu için akşamları Sivri ile daha çok mizah programı yapıyor.

Muhalif tavrı ile bilinen ve bu uğurdu yüzden fazla mahkemelik olan bu muhteşem insanlardan mahrum kalmayın.

Detaylı bilgiler için;

http://tr.wikipedia.org/wiki/Nihat_S%C4%B1rdar

Resmi Sitesinden bilgiler için;

http://www.nihatsirdar.com

Takip etmesem de, radyoda denk geldiğimde zevkle dinliyorum.

Üniversitede okuduğum yıllar, üniversitemize gelmişti. Canlı olarak da dinlemiş ve bir hayli zevk almıştım.

bende severim özellikle sabahları muadili cem aslan varken dinlemeye başlamıştım yıllr önce ve sabah radyo dinleme imkanım oldumu dinlerim onu.
onun program biterken bir de ilkerin programı başlar o da sıkı GS lı olarak sevdğim bir elemandı ama hangi radyo hatırlamıyorum.

Dinleyin, dinletin..

Geçen sene haftaiçi her sabah dershaneye giderken yolda dinliyordum.
İyi alışmıştım ama bu aralar dinleyemiyorum.
Onun yerine samimi arkadaşı Zeki Kayahan'ı dinlerim yıllardır.
Kitaplarınıda okurum ;)

Nihat Sırdar hemşehrim olur. Ortaokula giderken beni okula babam bırakırdı arabayla. O zamanlar Best Fm'de yayın yapıyordu Nihat ve o zaman hükümetin başında Ecevit vardı. Ortaokula yeni başladığımda siyaseti fazla mesele etmezdim doğal olarak. Toz pembe bir dünya tabi... Fakat daha o zamanlar Ecevit'e belaltı vurması ve bazen hastalıkları ile, yaşının vermiş olduğu zaaflardan dolayı kendisi ile alay etmesi ilk nefretimi doğurmuştu Sırdar'a karşı.

Başka bir olay daha var tabi. Fener'i 5-1 hezimete uğrattığımız kupa finali.
Bilindiği üzere Nihat Sırdar fanatik derece Fenerlidir ve özellikle Fener'in bizi yendiği maçlardan sonra radyoda felekten bir sabah çalar. Fener marşları ve telefon bağlantılarındaki iğrenç Galatasaray esprilerini unutamam.
Ama nedense kendisi 5-1'lik kupa finalinden sonra ertesi gününde radyoyu yas ile yayına sokmuştur resmen. Sanki ülke büyük bir felakete uğramışçasına bir ses tonu ile yayın yapmış ve günü tek bir Galatasaray marşı ile kapatmıştır -ki o da zorla-

Babamla sürekli tartışırım bu şahsiyeti. Kendisi şoför olduğundan sabah-akşam bu adamı dinleme olanağına sahip ve bir o kadar da seviyor. Yaptıklarını anlatırım ama pek aldırış etmez anlattıklarıma ve yine dinlemeye devam eder. Fakat benim gerçeğim şudur ki kendisinin Ercan Saatçi'den farkı yoktur gözümde...

Babam sayesinde severek dinlediğim bir programdır. Daha ön oltuğa yeni oturduğum zamanlar radyoyla çok uğraşıyordum. Babamda mülayim adamdır ve bir şey demez. Ama söz konusu bu program oldu mu direk burayı açtırır. Ben ilk bu ne ya felan demiştim. Ama dinleyince hoşuma gitti. Güzel muhabbet oluyor. Tek kötü yanı ise Tugay Abi'nin de dediği gibi Nihat Sırdar'ın koyu fenerbahçeli olması.

Bir kötü yanıda sponsorlarını çok ama çok övmesi. Yok Digitürk'ün şuyu, yok Turkcell'in buyu yok Fiat'ın kapısı vs. vs.

Bazen çok sıkıyor bu durum ama yinede seviyoruz bu ikiliyi.. :)

Geri