Ntvspor Resmi Sitesinden Yandaşlık

Bence hiç te ufak birşey değil. Yenilmez Armada Galatasaray ile özdeşleşmiş bir isimdir. Bu pekala kızılacak, büyütülecek bir meseledir.
Yazıklar olsun Ntvspor'a...

arkadaşlar şu an ntvspor.net internet sayfasının ana sayfasındaki manşet haberlerde "yenilmez armada" başlığı var.ben de bizimle ilgili bir haber vardır düşüncesiyle habere bakmak istedim.ama korkunç bir hata ile karşılaştım."yenilmez armada" manşetinin olduğu haber fenerbahçe futbol takımının yaklaşık 27 maçtır yenilmemesi ile ilgiliydi.bu sitenin editörleri bilmiyorlar mı "yenilmez armada" galatasaray basketbol takımları içindir.bu kadar yandaşlık ve işbilmezlik olmaz.benim bi taraftar olarak çok zoruma gitti.faydası dokunmuyor ama yine bi kınama yoluna mı gitsek!!

print screen alıp ekliyorum yazıma.

Ekli dosyalar

• nontvspor.jpg
    nontvspor.jpg
    102.9 KB · Görüntüleme: 93
Bu adamların bişey üretmesini beklemeyin, bizim değerlerimizi kopyalamakdan başka yaptıkları bişey yok.İnsan bari kendine uyarlar bunlarda oda yok, kopyala yapıştır.
bknz.
Fenerbahçe lisesi
ı love you alex
S.saraçoğlu cehennemi
burası kadıköy burdan çıkış yok
vs vs vs
ben fenerli olsam bu durumdan rahatsız olurum şahsen, biraz özgün olmak gerek.

Bence garip bir şey yok. 27 maçtır öyle ya da böyle yenilmiyorlar. Böyle uzun süre yenilmeyen takımlara "Yenilmez Armada" denmesi gayet normal.

Bayan takımımız 10 yıldır ortalarda yok. Erkek takımımız desen 80'lerin ortalaraından beri yok. Belki 90 lı yıllardaki bayan takımımızdan kalmıştır bu lakap diye düşünüyorum. Kaldı ki 7 yıl boyunca hiç yenilmeden şampiyon olarak bu lakabı dibine kadar haketmişler. Erkek takımımız bu lakabı hakedecek ne yaptı bilmiyorum.

Son olarak bu lakap 49 maç hiç yenilmeyen Beşiktaş futbol takımına da yakıştı yani. ;)

http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/
Kerim abi,Yenilmez Armada ünvanını nasıl hakettiğimiz sayfanın sağ köşesinden görülebilir.90'lardan öncesi beni bağlamıyor derseniz bozuşuruz,voleybol bölümüne yazdıklarınızı okumam bundan sonra. :)
Bu ifadeyi Fenerbahçeliler kullansa alenen çalma çırpma olurdu.Tribün ortamında gerekli göndermeler yapılırdı.Ntvspor.net'e kafayı takma taraftarı değilim.Art niyetli olup olmadıklarını bilmiyorum.Ama geçmişte art niyetli hareketleri olduğundan art niyet arayana karşı çıkmam.

http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/
Kerim abi,Yenilmez Armada ünvanını nasıl hakettiğimiz sayfanın sağ köşesinden görülebilir.90'lardan öncesi beni bağlamıyor derseniz bozuşuruz,voleybol bölümüne yazdıklarınızı okumam bundan sonra. :)
Bu ifadeyi Fenerbahçeliler kullansa alenen çalma çırpma olurdu.Tribün ortamında gerekli göndermeler yapılırdı.Ntvspor.net'e kafayı takma taraftarı değilim.Art niyetli olup olmadıklarını bilmiyorum.Ama geçmişte art niyetli hareketleri olduğundan art niyet arayana karşı çıkmam.

Basketbol kültürüm o kadar geniş değildir. Daha çok voleybolu severim ve takip ederim. Tarihimiz ile ne kadar övünsek az zaten. Ama yani böyle basit şeyleri abartmaya gerek yok. Yani NTV o haberi yaparken ne amaç gütmüş olabilir ki? Yenilmez Aramada tabirini Fenerbahçe için kullanalım da Galatasaraylılar sinir olsunlar diye düşünmemişlerdir herhalde. Bir takım 27 maçtır yenilmiyorsa da bu tabiri haketmiştir yani.

Ne bileyim? ben büyütecek bir şey görmüyorum o haberde. Sonuçta "Yenilmez Armada" tabiri bize patentli bir şey değil. Kimse kullanamaz diye bir şey yok. Öte yandan çarşı grubu besteledikleri her tezahüratın patentini alsalardı herhalde köşeyi dönmüşlerdi şimdiye kadar.

Olur böyle şeyler yani. Kafaya takmamak lazım bu kadar ufak şeyleri. ;)

ntvspor bu ne beklenir ki... Shipp in attığı son saniye basketine rağmen şampiyon f.ülker diye başlık atan bir site.Her türlü yancılığı yaparlar.Bu arada ismail şenol galatasaraylı mı ? birde ihsan bayülken hangi takımı tutuyor.Hep bizim maçlarda çıkıyorlar da :)