ÖDÜLLER

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
Pota'nın yıldızları ödüllerini aldı
Haftalık Basketbol Gazetesi Fanatik Basket ve Mas Grup ortaklığı ile düzenlenen Ayın Basketbol Yıldızları ödül töreni bu akşam düzenlendi. Doğan Medya Center'da gerçekleştirilen ödül törenine basketbol dünyasından çok sayıda isim katıldı. Gecede ödül alan isimler ise şöyle:

Erkekler
En İyi Takım : Beşiktaş
Başarı Örülü : Murat Didin (Beşiktaş)
En İyi Antrenör : Halil Üner ( Galatasaray)
En İyi Oyuncu : Malik Dixon (Galatasaray)

Bayanlar:
En iyi Takım: Migrosspor
Başarı Ödülü: Bilal Han Duru (Migros Antrenörü)
En iyi coach: Haluk Bilgin (Çankaya Üniversitesi)
En iyi oyuncu: TAN White (Fenerbahçe)

Özel Ödül:
Özgen Keskin (Bursa Yıldırım Belediye Başkanı)
Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı

17.04.2006

Kaynak : DHA

KeOpS' Alıntı:
En İyi Antrenör : Halil Üner ( Galatasaray)
Bu olayın amacı zannetiğim kadarıyla her antrenöre bu ödülü bir kere verip hem reklam yapmak,hem de herkesle iyi geçinmek.Yoksa bu ödülün Halil Üner'e verilmesi fazlasıyla komik. :) :) :)

Bana ahpabını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. üstelik Halil Üner ayın değil yılın antrenörüdür. Dur, neydi , hah!

" Vermeyin kardeşim topu ona, aranızda oynayın" :D

Sevgili Gordon,

"I want this!!!" i de unutmayalim lutfen!!!

Bu arada odul alanlari secen kim, Halil Uner kendisi mi dagitiyor dulleri?

Hangi zamanda görmüş yahu podyum? heheh, iyice dağıtmaya başladı. Yazık yahu, hala " Ulen ben bir saha dışı işlerle uğraşmasam Ettore Messina gibi olurum şerefsizim " havalarında. Yok yahu, malzeme bu işte.

gordon' Alıntı:
Hangi zamanda görmüş yahu podyum? heheh, iyice dağıtmaya başladı. Yazık yahu, hala " Ulen ben bir saha dışı işlerle uğraşmasam Ettore Messina gibi olurum şerefsizim " havalarında. Yok yahu, malzeme bu işte.
ben de anlamadım.kendini phil jackson zannediyor herhalde.

Ya ben oyuncuların paralarını alamama sebebini anladım. bütün paraları bence halil üner alıyo. bütün paraları kendisi aldığı içinde çok zengin olmuş. baksanıza ödül dağıtan adamları satın almış ödülü kendisine vermeleri için. ya aslında en büyük suç güvenlik görevlilerinde. ya siz halil üner'i nasıl içeri alırsınız. ama halil üner onları kandırmıştır. beni içeri alın ödül töreninde çok komik şeyler olcak hepimiz çok gülcez filan demiştir ve nitekimde gerçekten çok komik oldu. halil üner ayın en iyi antrenörü oldu. aslında ayın basketbolcusuda gökhan üçoklar olmalıymış ama vermemişler. yazık olmuş gökhan'a be yav. neyse olan olmuş. ödül verenlerde zaman zaman böyle hatalar yapabiliyor işte. ayrıcada halil üner'e teşekkürler bizi bu kadar güldürdüğü için. :D :D :D

Unutmayalım ki bu aylık verilen bir Ödül ve Malum Efes Pilsen Galibiyeti bu ödülün alınmasının ana nedeni.......

Ama Ödül verilirken aranılan Kriterler tartışılabilir......

1 Önemli Galibiyet için Ayın Koçu secilmek bize mahsus bir durum olsa gerek.........

Konu başlığını açan arkadaş Nisan 1 şakası yapmış olmalı diyeceğim ama 1 Nisanı geçeli 18 gün olmuş...