mustafa_güler' Alıntı:Coğrafya cı 69 dan Psikoloji ci 68 den bırakmış.Ben böyle hocanın...
hoca bırakmaz sen kalırsın
Bizim bi matematikçi vardı hep böyle derdi deli ederdi beni.Üzülme 2.dönem verirsin.
Karne almayalı 2 yıl oldu özledim valla ya
mustafa_güler' Alıntı:Coğrafya cı 69 dan Psikoloji ci 68 den bırakmış.Ben böyle hocanın...
Burak Barut' Alıntı:http://www.resim-yukle.gen.tr/images/rf ... dmbsgy.jpg[/url]
İddaa o zmaanlar var mıydı ya[/quote:j07ti9na]
Vardı ama benim favori oyunum totoydu Burak.![]()
Bu karne ile büyük ikramiyeyi kılpayı kaçırdım...![]()
Burak Barut' Alıntı:Hocam ofsayt değil babası babası
Karne alan kardeşlerimin yanaklarından öperken, not veren öğretmen abilerimin, ablalarımında geçmişte karşıdaki sıralarda oturduğunu unutmaması gerektiğini düşünüyorum.
Murat Baylan' Alıntı:69 , 68 den kalınıyor mu? bu notlar 3 yani orta'ya tekabül ediyordu. Ben mi sistemi unuttum acaba?
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Veysel liderliğe oynuyorsun.Ama 1. Alperendir herhalde
Bizde Receple küme düşücez.
EsraGerçek' Alıntı:öğüt vermek istemem ama ne ekersek onu biçiyoruz bu bir gerçek..
onur abinin dediği gibi,bu arada telafi edebilmek önemli olan.
üniversiteli arkadaşlar karneleri olmadığı için üzülmesinler onlardan da transkriptlerini bekliyoruz..
bende lise1 de geometriden ilk sınavdan 35 almıştım,bu eğitim hayatım boyunca aldığım en düşük nottu, fakat daha sonra geometriden özel derse gittim,sorunun bende değilde geometri dersinin öğretmeninde olduğunu anladım, geometrim 4 düştü, öss de de geometriden soru kaçırmadım..
geometriyi severseniz bulmaca çözmek kadar eğlenceli gelir insana..
öğrencileri suçladığım kadar öğretmenleri de suçluyorum,özellikle liselerdeki öğretmenlerde gözle görülebilen bir isteksizlik var,halbuki arkadaş olmak lazım öğrenciyle..ki yaşları çok yakın öğrencilerine...
neyse artık bizim tepkilerimiz mühim değil de ailelerinizi 2. dönem herşeyin düzeleceğine ikna edin ve bunun için çaba gösterin..
bir de not:karne günü her kanalın haber bülteninde aman çocugunuza iyi davranın diye haberler yapılması sinir bozucu..
Aslında düşününce öğretmenler ile hakemler arasında başka ortak noktalar da bulmak mümkün. Mesela hakemlerin atamasını yapan MHK´den kimse memnun değildir tıpkı MEB´de olduğu gibi : )Onur BALCI' Alıntı:... Hakemler gibi, öğretmenler de tarafsızdır. Hatasız değildir elbette. Maç boyunca hiçbir art niyet aramayan, işi sadece oyununu oynamak olan bir sporcuya, hakem hiçbir şekilde ceza vermez. Yalnız, maç boyunca amacı sporunu yapmak değil, sinsice düşünüp etrafını rahatsız etmekse, hakem gerekeni yapar. Hakem iyi niyetliyse, (futbolda) sarı kartsız tamamlamak ister maçı.
Tarih hocası 45 e tamamlamış sağolsun.Hüseyin Karaçil' Alıntı:Hayatımda ilk defa karne gününe bu kadar heyecansız giriyorum.Çünkü bütün notlarım belli.Kritik durumda olan bir tek tarih var(42).Onuda 45 e tamamlarsa karnede zayıf yok.Onuda artık hocanın vicdanına bırakıyorum.![]()
Burak Ceyhan' Alıntı:Matematik 5
Fizik 5
Kimya 4
Biyoloji 4
Geometri 3
Analitik Geometri 4
İngilizce 5
Almanca 5
Dil ve Anlatım 4
Edebiyat 4
Din Kültürü 5
Beden Eğitimi 5
Demokrasi 5
Astronomi 5
Not ortalaması: 82
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Veysel liderliğe oynuyorsun.Ama 1. Alperendir herhalde
Bizde Receple küme düşücez.
Burak Ceyhan' Alıntı:Teşekkür ederim Hüseyin iyi düşüncelerin için ama insan bu notlarla bir yere gelemiyor, keşke bu notlar insan hayatına yön verseydi... Hayat bu kadar kolay değil sanırım.