Jose Mourinho: "Saint Maximin son 3 ayda hiçbir dönemde 4 gün üst üste antrenman yapmadı. Kendi çalıştığı insanlar illegal şekilde bazı dataları sizinle paylaştı. Manipülasyona sebep olan datalardı. Kendisi oynayacak durumda değil. İstediği fotoğrafı paylaşsın. İstiyorsa photoshop yapsın. İstiyorsa karın kası yapsın. Ancak maalesef kendisi antrenman yapmıyor. İstikrarlı antrenman yapmayınca oynayacak durumda fit olmuyorsunuz." (beIN Sports)
Bakin ben hep bunu söyledim Okanin Icardiyi, Zahayi, Ziyechi, Mertensi yönetmesi bize sampiyonluklar getirdi. Okan Hoca Icardiye Arjantine git ne problemin varsa cöz gel sana izin veriyorum dediginde biz Icardiyi kazandik. Oyunculara ailenin bi parcasi oldugunu hissetirdi. Mourinho gibi egosu yüksek narsist insanlar böyle topcularla anlasamaz. Okanin insan iliskisi cok yüksek ve bu futbolda cok önemli bir sey.
Bakin ben hep bunu söyledim Okanin Icardiyi, Zahayi, Ziyechi, Mertensi yönetmesi bize sampiyonluklar getirdi. Okan Hoca Icardiye Arjantine git ne problemin varsa cöz gel sana izin veriyorum dediginde biz Icardiyi kazandik. Oyunculara ailenin bi parcasi oldugunu hissetirdi. Mourinho gibi egosu yüksek narsist insanlar böyle topcularla anlasamaz. Okanin insan iliskisi cok yüksek ve bu futbolda cok önemli bir sey.