• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Okan Buruk

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Seni ne kadar övsem, sana bir taraftar olarak ne kadar teşekkür edip hayır duası etsem az. seni verene şükürler olsun hocam. bir maçta bile başımızı eğecek bir performans vermedin geldiğinden beri ne sen ne öğrencilerin. umarım hiç gitmezsin bizden, umarim Avrupa'dan bir kupa da seninle getiririz ülkeye.
 
Oynatmaya çalıştığı önde baskı sistemi çok büyük çalışmalar ve zihin oyunlarının eseridir. Mutlaka hataları vardır ve yine olacaktır ama Okan Buruk'un oyunu her geçen gün büyüyerek ilerliyor. Ne zaman olur bilemiyorum ama Okan. Buruk ile yeni bir Avrupa Kupası alacağımıza inanıyorum.

Saygılar.
 
Sen zeki bi teknik adamsın. Seni seviyorum Okan hoca.
 
Biz özellikle 2013 sonrası bol bol Avrupa'ya gidip; tonla edebiyat yapılan sosyal medya paylaşımlarından sonra sahada hiçbir varlık gösteremeden averaj takımı olarak eleniyorduk. Şimdi hocamızın bizi getirdiği durum ise inanılması güç bir konum. Özlemişiz şöyle pozitif futbolu ve yaşattığı gururu. Belki de yeniden bir tarihe tanıklık edeceğimiz yıllara girdik. Okan Hocaya teşekkürler ve saygılar.
 
Lütfen Okan hocaya teşekkür etmeyin. Adamcılık yapmış olursunuz.
 
Büyük maçlarda ortaya koyduğu taktik anlayış...
Teknik ekip işini iyi yapıyor.
 
51 Mac 41 Galibiyet. Okan Hocayla uzun süreli düsünmeliyiz. Bir sene sampiyon olmasa bile Okan Hocadan daha iyi bir Teknik Direktör bulamayiz.
 
Kesinlikle hakki verilmiyor...
 
Kopenhag'ı yenip Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalırsak tarih sayfalarında hakkı verilir, bizleri de aşar içerik. Şampiyonlar Ligi'nde devam edemezsek de geçtiğimiz sezonki Fenerbahçe derbileri ve Old Trafford'daki Manchester United galibiyeti dışında elde avuçta bir şey olmadan devam eder.
 
Son düzenleme:
Kopenhag'ı yenip Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalırsak tarih sayfalarında hakkı verilir, bizleri de aşar içerik. Şampiyonlar Ligi'nde devam edemezsek de geçtiğimiz sezonki Fenerbahçe derbileri dışında elde avuçta bir şey olmadan devam eder.
Yani tarih sayfalarinda adini kazimak icin bir defami hakki var? Ben olaya bir sürec olarak bakiyorum. Bir yapilanma. Okan Burugun daha ikinci senesi :)
20 yildan sonra bir Avrupa Kupasi gelicekse bu külübe bunu Okan Hoca basarir yoksa bir 20 yil daha bekleriz :)
 
Kopenhag'ı yenip Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalırsak tarih sayfalarında hakkı verilir, bizleri de aşar içerik. Şampiyonlar Ligi'nde devam edemezsek de geçtiğimiz sezonki Fenerbahçe derbileri dışında elde avuçta bir şey olmadan devam eder.
Varsın şampiyonlar liginde gruptan çıkmasın ama elenecekse de Galatasaray avrupa da böyle oynayarak elensin dedirtti bu sezon. Ayrıca ligde derbileri kazanan şampiyon olmuyor yada başarı sayılmıyor.
 
Ligde Başakşehir ve dünün müsebbibi Ahmet Nur Çebi de şampiyon olabiliyor. Galatasaray Başakşehir'le yarışıp 69 puanla, keza Yasin Öztekin'le de şampiyon olabiliyor. Bu sebeple 1990'lardan itibaren tek sezonda en baskın Galatasaray-Fenerbahçe maçları performansının bizden gelmesi benim için ayırıcı. Keza Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkabilirsek bu hem tarihi, tartışılamayacak nesnellikte bir başarı; hem de ligin dahi anlam düzeyini toparlayabilecek bir sonuç. Dünkü derbiyi oynayan rakipler Avrupa'nın üçüncü kupasında bir gecede 11 gol yediğinde lig en fazla Şampiyonlar Ligi için bir araca evriliyor gözümde.

Serdar Bey, hem Şampiyonlar Ligi'nde 4 kez çıkmış olduğumuz grup formatının son sezonunu yaşıyoruz hem de Dünya'nın yarını belli değil. Dünya'nın son 3.5 yılı pandemi, savaş, Dünya genelinde finansal kriz ve doğal afetlerle yaşanmışken hemen her alanda bu uzun vadeli yapı anlatımı 2020 Mart'ın öncesinde kaldı kanısındayım. Kopenhag kalecisine yanıt veremeyen bir yapıda da kayda değer zemin problemi var demektir zaten.
 
Yabancı bir hoca 51 lig maçında 41 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyet alsa heykeli dikilirdi. Okan hocanın yeterince hakkı verilmiyor. Seviliyorsun hocam, sana ve aslanlarına sonuna kadar güveniyoruz 👏
 
Ingiltere'de olsa "SİR" lakabi takılır, Almanya'da gazeteler "KAISER" derdi ama bizde hala "Okan Hoca"
Uzun surr bizimle çalışmalı...
 
Lig performansının çok belirleyiciliği yok. İsmail Kartal'ın 2.67 bu dönem, 2.20 mi ne önceki döneminde puan ortalaması tutturduğu, Şenol Güneş'in çok daha az imkanla geçen yıl 2.30 ortalama yakalayıp yüzyılın depreminde puan gaspçılığına çıktığı bir ligden bahsediyoruz. Yabancı sınırı da varken bu ekonomide, bu ligde sene başı Şenol Güneş'in kurduğu gibi bir kadroya kalmazsanız ve Jesus gibi egoyla bütün ayarlarla oynamazsanız (ki ona rağmen o da acayip puan yakalamıştı) çok kolay puan kaybetmezsiniz.

Ben Okan hocaya ilk defa bu yılki ŞL performansıyla inandım. Sene başından beri ben 3'lü oynayıp kaçak güreşmemizi isterken adam her maça bildiği sistemle çıkıp Emre Özcan'ın dediği ''pres uzmanı'' kisvesini gösterip her şart ve bütçedeki rakibine sahayı dar etti. Adam ŞL'de tüm maçları kazanabilecek seviyede oynatıp belki de sadece en ortalama oynadığını kazandı yani o derece. Portekizli bahisçi hakem hakka girmese belki Allianz Arena'da Kopenhag'dan da önce puan alırdı. Eline Stambouli kadar orta sahada kalite verilmemişken kendi oyuncu devşirip Şampiyonlar Ligi'nde bu performansı izletti, bu kalite olarak direnç noktasıdır.

Kendisinin hala eleştirilecek, geliştirilecek noktaları var ama Galatasaray'a yıllar sonra bir oyun ezberi getirmesi bile takdire şayan noktadır. Zaten o yüzden İsmail Kartal'ın zirvesi Fenerbahçe, Şenol Güneş'in FC Tokyo filan olmuştur. Okan Buruk o 1-2 ince eksiğini de geliştirip bu üstün oyununu her şartta ezber hale getirirse Avrupa'nın en iyi takımlarını çalıştırabilecek bir potansiyele sahiptir.
 
Hocam emeklerinize sağlık. İyi ki bizimlesin. Eminim senle nice şampiyonluklar ve Avrupa'da başarılar yaşayacağız.

Ama senden bir kaç rica olacak.
1-Keremi ligte kontenjan sıkıntısından ilk 11 oynatırsın az çok kabul ederiz de Avrupa'da bari ısrarcı olma.
2-İcardi sakatken ve bu kadar kiloluyken sürekli oynatma isteğini bırak Bakambu'ya şans ver.
3-60 dan önce oyuncu değişikliği yapmamak Ayet ya da Hadis değil ki ısrarla yapmıyorsun. İlk yarıda işler kötü gidiyorsa ikinci yarı hemen müdahale et. 60 dan sonrasını bekleme.
4-A planımızı çok iyi yapıyoruz. İlk 5 maçta çok net gördük. Ama B C D planımızın da olması lazım. Özellikle Set Oyunu konusunda kendini ve takımı geliştirmen lazım.
5-Sol bek ve 8 numara transferinde ısrarcı ol ama hazır oyuncular iste. Sakat ve hazır olmayan oyunculardan uzak dur.
6-Korner organizasyonumuz yok. Korner için farklı organizasyonlar üret.

Başarıların daim olsun 🙋‍♂️
 
Gruplar ilk çekildiğinde "Bayern Liverpool'un rekorunu kirar, ölüm grubuna dustuk" gibi saçma sapan söylemlerde bulunan, takıma güvensizlik duyan ve boş edebiyat yapan Galatasaray taraftarı tarafından bugün gruptan çıkamadığı için eleştiriliyor. Manu'yu yenmeyi basit bir şey gibi gösterdiğin, 5 maç boyunca cesur bir futbol oynatıp göğsümüzü kabarttigin için sana ne kadar teşekkür etsek az. 1 tane boş attın o da hedef maça geldi. hoş, bu maça laylaylom çıkabilirdik fikstür dezavantajımız olmasa. canın sağ olsun hocam, şu gruptan cebinde Avrupa ile çıktın ya o bize yeter. artık bundan sonra şubata kadar ligde bolca kredi kasıp Avrupa'da hedefi en yükseğe çekmeliyiz. daha fazla bu konu üstüne konuşmaya gerek yok, sen işini bilirsin zaten.
 
Arkandayız Hocam Avrupa Ligi'ni kazanacağız...
 
Son düzenleme:
Galatasaray taraftarı CL sonrası UEFA kupasına burun kıvırıyor. Bunun adı şımarıklık mı, inanmışlık mı, yoksa yönetim acayip derecede hayallerini yükselttiği için mi bilmiyorum ama şunu biliyorum şu an GS’ın konumunda olmak için fbjk ve tayfası grtnü verir. Ya bu takım daha 1,5 senelik biraz sabır. Tam olgunlaşmadı, kolay mı CL öyle cart diye tepelere çıkmak. Buralardan ders çıkarıp her sene üstüne koya koya devam etmek bizim elimizde yeterki şu yönetime güvenelim. Okan Buruk’ta ŞL gayet başarılıydı eksiler var mı var ama o kadar kolay olsa 1 milyar€‘luk takımlar final oynar klop tuchel vs vs her sene CL şampiyona olur. Ya bu yol uzun bi yol sabredip destekleyip geleceğe yürüyelim. UEFA kupasına mesela. ŞL çok ciddi şekilde Galatasaray boy gösterdi Bayern menü maçlarında. Hemen 1 yılda olacak işer olsa Avrupa baş altı takımları Arsenal Porto Juve Dortmund Manü A. Madrid Benfica gibi takımalr yarı final final oynar. Abi bizim biraz memnuniyet duymamız gerek, biraz reallist olmamız gerek. Üzgünüz ama bokunu çıkarmayalım. Kafa ve ruhen UEFA’da devam edelim.
 
UEFA'da da çok ciddi muhtemel rakipler var.Isimiz hiç kolay değil, CL tadında maclar ufukta.
 
Geri
Üst