biran once gidersin insallah su takimin basindan herzaman oldugu gibi sen oyuncu degistirene kadar golu yedik
biran once gidersin insallah su takimin basindan herzaman oldugu gibi sen oyuncu degistirene kadar golu yedik
Allah, senden kurtuldugumuz gunleri gormeyi nasip eder insallah.
Yine çok bir şey olmazdıalman hoca lazim kanzi, alman yardimcilar lazim kanzi, alman disiplini lazim kanzi.
ah hocam ah bi alman pasaportun olsaydi ne olurdu kim bilir![]()
İyi kadro, “Galatasaray yüzyılı”… Ama işin aslı biraz daha farklı.Yine çok bir şey olmazdısonuçlara göre konuşan biri olmadım hiç Okan hocanın çok bir numarası yok, tamamen iyi kadronun Galatasaray yüzyılının(abartıyorum) ekmeğini yiyor.
Çok net söyleyeyim galasarayda kazandığı herşeyi bence erden Timur’a borçlu. Erden Timur o ilk sezonda iyi kadro kurmasaydı icardi gelmeseydi hikaye çok farklı olurdu.
Fener de beşiktaş da çok bitikti ve şampiyon olduğun her sezon kadron ligin en iyisiydi. Bu başarının asıl mimarı benim gözümde erden Timur icardi ve son sezon için de osimhendir.İyi kadro, “Galatasaray yüzyılı”… Ama işin aslı biraz daha farklı.
Sol beksiz şampiyon oluyorsunDevre arasında Adekugbe geliyor, sezon içinde Emre Taşdemir’le falan idare ediliyor.
Sağ beksiz şampiyon oluyorsun. En iyi sağ bekin satılıyor, devre arasında Aurier gibi kariyerinin sonuna gelmiş bir oyuncu alınıyor.
Limit olmadığı için bonservissiz Zaha ve Ziyech alınıyor. Kafada futbolu bitirmiş denilen iki oyuncudan bile verim alınıyor.
Orta sahada Kaan Ayhan’la çıkıp Bayern ve Manchester United maçlarını domine ediyorsun.
Daha aklıma gelmeyen çok şey var… Ama bir gerçek var:
Hiçbir başarı tesadüf değildir, hele ki arka arkaya gelen başarılar hiç değildir.
Fener de beşiktaş da çok bitikti ve şampiyon olduğun her sezon kadron ligin en iyisiydi. Bu başarının asıl mimarı benim gözümde erden Timur icardi ve son sezon için de osimhendir.
Okan hoca ligde hakkını verdi sadece. Avrupa’da ise bu sezon hariç başarılı bulmuyorum.
Ft hocam ile okanı kıyaslıyorlar ama ft hocam hiçbir zaman böyle paralar görmedi, böyle transferler verilmedi ona. 96-2000 kadrosu hariç hiç böyle kaliteli kadrosu da olmadı. O kaliteli kadroyla da Avrupa’da kupa geldi. Okan Avrupa’da kupa almadan ft hocam ile kıyaslanamaz gençler üzgünüm. Sad but true..