• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Oktay Mahmuti NTV Spor Radyo'da

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eyüp Yıldız
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
E

Eyüp Yıldız

Misafir
Galatasaray Cafe Crown koçu Oktay Mahmuti, 12-08-2010 saat 14.50 de 87.7 Ntv Spor Radyo'da yayınlanan Bol Basket programına telefonla bağlanacak.
Son gelişmeleri değerlendirecek.
Merak ettiklerinizi program başladığında iletisim@ntvsporradyo.com adresine email göndererek sorabilirsiniz.

oradan email gönderemiyorum eyüp abi burdan sorsam shumpert türk olursa eğer bir yabancı alınacak mı yada shumpert türk olmazsa shumpert transferi ile kapatacakmıyız transferi ?
birde salon konusunda gelişmeler neler hocamız bu konuyla ilgileniyor mu ?

Shumpert ne oldu sorabilir misiniz lütfen.

Saygılar.

Sevgili Eyüp,benim sorularım;

1-Hocamız kafasında oluşturmak istediği takımı oluşturabildi mi ?
2-Keşke şu oyuncuyu da alsaydık daha iyi olurdu diyebileceği bir oyuncu var mı ?
3-Kafasında düşündüğü sistemi kaç ayda oturtabileceğini düşünüyor ?
4-Hazırlık kampı hakkında bilgi verebilir mi ? Nerde yapıcaz,kimlerle oynamayı düşünüyor ?

Çağlar ŞENTÜRK

Eyüp Abi, benim sorularım;

1-Hocanın isteyipte yapamadığı transferler?
2-Hedef nedir?Lig birincisi olup finale yürümek mi?Yoksa?
3-Takımdaki gençlere bişey anlatabilecek tecrübeli bir oyuncu transfer olucaktı bu kişi neden Haluk yıldırım oldu?
4-Kombineler hakkındaki fikri?
5-Hangi salonda oynamak isterdi ve nerede oynucaz?
6-Floryadaki salonu antremanlar için yeterli buldu mu?
7-Yönetimimiz onun isteklerine olumlu yanıt verebiliyor mu?
8-Kaç senelik bir yapılanma düşünüyor?
9-Rancikle sözleşme yenilenmesinden memnun mu yoksa 4 numaraya başka birisi alınabilirmiydi?
10-Bu sene önem verdiğimiz gençler gelecekte bir Hidayet bir Mehmet Okur bir Hüseyin Beşok olabilecekler mi?
11-Seneye euroleaguee katılabilecekmiyiz bu konuda istekli mi?
12-Şuan kendini nasıl hissediyor bu sene için bir tabirle formdamı :D ?
şimdilik aklıma bunlar geldi..

*İlkan ile herhangi bir görüşme olmamış.
*Shumpert transferi ile görüşmeler devam ediyormuş.

Çıktımı radyoya ne çabuk çıktıda konuştu ben dinliyorum şimdi yok kimse

Fatih Sinan DURAK' Alıntı:
Çıktımı radyoya ne çabuk çıktıda konuştu ben dinliyorum şimdi yok kimse

Evet Oktay Hoca bağlandı yayına. Sorulara cevap verdi ve yayından ayrıldı.

Hadi ya dinleyen varsa kiritikleri yazabilirmi

dinleyenler burada bizimle paylaşırsa ogrendiklerini cok seviniriz

Pek bişey kaçırmadınız arkadaşlar. İlkan ile ilgilenmedik, Shumpert ile de kesinleşen bir şey yok dedi. Görevi gereği beklediğiniz cevapları alamadık yani :)

arkadaşlar salsabaskette detaylar verilmiş.dinleyemeyen arkadaşlar oradan öğrenebilir detayları.

Arkadaşlar, programın tamamını www.ntvsporradyo.com adresinden dinleyebilirsiniz.
Siteye girdikten sonra, podcast butonuna tıklayıp, bol basketi 2 bölüm halinde dinleyebilirsiniz.
Bütün programlarımızın tekrarı o bölümde mevcut.

Hoca yok diyor Eyüp Abi sen var diyorsun nasıl olacak bu iş :P

Hoca çok resmi konuştu. Zaten Eyüp de bağlantı gidince söyledi. Ama açılış oalyını öğrenmek iyi oldu :) Taraftarın gücüne ihtiyacıumız var diyip kesti Oktay hoca.. O da Adnan Sezgin den bişiler kamış. Ağzından hiç bir şey alınmıyor:)

Yani bu transferden Oktay Hoca'nın bile haberi yok muydu ?

haha hocaya kapak oldu :) şaka bir yana hoca çok mantıklı iş yaptı furkan transferi bu işten yatmıştı heryere yayılınca... Bu sne tofaşta pişecek çok iyi olacak inşallah geliştirir kendini

Geri