Ne tribüne giderim ne kombine alırım. mal yerine koyulduk resmen. Yönetim hedefi küçülttü ee tabi hedefi Euroleague olmayan bir takımın hocası Oktay Mahmuti olamaz eurocup hedefleyen kulübün hocası Erman Kunter ayarında bir hoca olmalı...
Küfür etmedim ben ama küfürü hakediyorlar.Büyük olasılıkla bunlar obradovici filan isterler,alırlar...
Yenilmez Armada'nın gemisi bir lostromonun gidişi ile batmaz. Bu takımı başında Koray Mincinozlu varken de izledim, Halil Üner varken de. hatta Fehmi Sadıkoğlu varken dahi izledim. Takımın başına isterlerse Tarık Akan'ı getirsinler yine de izlemeye devam edeceğim. Baki olan Yenilmez Armada'dır, kişiler gelir geçer.
Kaldı ki Erman Kunter harika bir koçtur, gelirse ve önümüzdeki sezon bizi şampiyon yaparsa o vakit görürüm hakkında atıp tutanları.
Yenilmez Armada'nın gemisi bir lostromonun gidişi ile batmaz. bu takımı başında koray mincinozlu varken de izledim, halil üner varken de. hatta fehmi sadıkoğlu varken dahi izledim. takımın başına isterlerse tarık akan'ı getirsinler yine de izlemeye devam edeceğim. baki olan Yenilmez Armada'dır, kişiler gelir geçer.
Kaldı ki Erman Kunter harika bir koçtur, gelirse ve önümüzdeki sezon bizi şampiyon yaparsa o vakit görürüm hakkında atıp tutanları.