Çok saçma sorular soruluyor bence hocamıza.
evet karizmasına lafım yok büyük saygı duyulur..kendi sistemini de saha yansıtabiliyor rahatlıkla bu da büyük meziyet..ama oynattıgı basketbolu seviyor muyum?hayır...geçen sene en zor zamanımızda bizi yalnız bırakmayıp adeta kurtarıcı olan cem akdag nası öyle fantastik bi sezonun sonunda kimsenin beklemedigi bi anda gönderildiyse mahmudi için de aynısı olabilir kazık çakacak degil ya...
evet karizmasına lafım yok büyük saygı duyulur..kendi sistemini de saha yansıtabiliyor rahatlıkla bu da büyük meziyet..ama oynattıgı basketbolu seviyor muyum?hayır...geçen sene en zor zamanımızda bizi yalnız bırakmayıp adeta kurtarıcı olan cem akdag nası öyle fantastik bi sezonun sonunda kimsenin beklemedigi bi anda gönderildiyse mahmudi için de aynısı olabilir kazık çakacak degil ya...
Cem Akdağ ile Oktay Mahmuti karşılaştırılmamalı...
Cem Akdağ elindeki malzemeye göre çok iyi basketbol oynattı başarılı oldu hepimiz kalmasını istedik ama bazı durumlar farklı gelişti olmadı...
ama Basketbol'un CEO su olsun yönetici olsun hepsine eyvallah...
ama Oktay Mahmuti gitsin demek Galatasaray'a ihanettir...
art niyet ararım ben o adamda...
yıllar önce böyle bir takımımız olduğu söylenirdi hep ama ben ilk defa böyle bir Galatasaray izliyorum...
ve geçen yılki kadromuz bu seneki kadroya göre pek çok noktada daha kaliteli idi...
Aklıma geldi:
Akıl hastanesine Başhekim atanmış. Başhekim koğuşları gezerken bir koğuşta delilerin sıraya geçip teket teker bir delikten baktığını görmüş. Başhekim neye baktıklarını merak etmiş. Sıraya girmiş. Deliğe bir bakmış bişi görememiş. Tekrar sıraya girmiş, gene bakmış. Gene bişi görememiş. Hemen delilerden birini çevirmiş:" Yahu siz orada ne görüyorsunuz ben 2 defa baktım bişi göremedim" demiş. Deli de:" hele bir dur bakalım mesela ben 28 senedir bakıyorum bişi göremedim daha" demiş.
Şimdi Melik Cem, hele bir dur bakalım. Buraya geldin 3 ayda ortamı çözdün, biz ki o kadar zamanda hala çözememişken. Düşünceler senin düşüncendir bişi demiyorum. Ama senin gibi düşünmediğimiz için sen basketsever biz kireç çözücü değiliz.![]()
Yoksa tabiki herkes Jasaitis'i Shumpert'a tercih ederdi ama Shumpert yerli olacağı için bu hamle yapıldı.[Nitekim gelecek sezon yerli olarak oynayacak]