Anıl Mehmet Yıldırım
Yönetici
Oktay Hoca gibi bir adamı da pes ettirecek kadar konuşturdular ya helal olsun. Gör hocam biz senelerdir neler çekiyoruz sen de artık anlamışsındır bizleri.
Galatasaray taraftarının Beko Basketbol Ligi’nin 28. haftasındaki Beşiktaş Cola Turka maçında medeni protesto hakkını kullanmasının ardından (basketbol salonlarında ilk kez görülen bir uygulamayla) iki defa anons yapılmasına maruz kalan kulübümüz, oluşan tablonun planlı bir tutum çerçevesinde gerçekleşip gerçekleşmediğine ilişkin ciddi bir araştırma ve takip içerisinde olacaktır.
Şunun ayrıca bilinmesini isteriz ki; Galatasaray Cafe Crown, Oktay Mahmuti ile bir projenin ilk büyük adımını atmıştır. Ve kendisinin yeni görevindeki ilk gününde söylediği gibi gelenek sahibi bir takım olma yolunda sürdürdüğü kararlı yürüyüşüne devam etmektedir.
“Bu konuyu polemik haline dönüştürmeyi uygun bulmuyorum. Konu üzerine son bir defa açıklama yapıyorum. O gün yaşadıklarım benim canımı acıttı. Ne yazık ki bu konuyu hatırlayınca aynı şeyleri hissediyorum. Bu konuda yanılmış olmayı herkesten çok isterdim ama maalesef öyle hissetmiyorum. Ben yıllar içinde neyin hatalı bir düdük neyin hatalı düdükten farklı bir yaklaşım olduğunu anlayabildiğimi düşünüyorum. İnşallah o gün yaşananlar çok üst üste gelen kötü tesadüflerdir. Aynı yorumu maçı kazansaydık da yapacaktım. Çok isterdim böyle olmasını ve bunun sadece mağlubiyet sonrası basit bir isyan olarak algılanmamasını. Ama maalesef olmadı. Bundan sonra benim ağzımdan sadece maç sonrası yorumları duyacaksınız. Ama sevdiği ülkesinde bir antrenörün kendine “Burada benim ne işim var. En iyisi buradan gitmek” diyebilmesinin kolay bir şey olup olmadığını sizin yorumunuza bırakıyorum
Vallaha kafayi yediler artik. Kimse bisi konusmayacak ha.
Bize bu yaptiklari elbet bir yerlerden cikar bir gun.!
Helal be Oktay Hoca, gerçekten seninle gurur duyuyoruz.Büyüksün Koç!
Galatasaray’ın Antalya Büyükşehir Belediye’ye 92-86 yenildiği maçtan sonra antrenör Oktay Mahmuti oyuncuları Florya’da ceza antrenmanına götürdü.
Karşılaşmanın kaybedilmesine büyük tepki veren ve soyunma odasında çok sert bir konuşma yapan Mahmuti hırsını alamadı ve oyunculara, bir maçtan sonra verilebilecek en ağır cezayı verdi.
Galatasaraylı basketbolcular duş aldıktan sonra Florya’daki tesislere gittiler ve ceza antrenmanı yaptılar. Mahmuti’nin yakınlarına, “Bu maç bizim için çok önemliydi. Hayatımda eşleşme kovalamadık. Yukarılara çıkacaksak, rakibimiz kim olursa olsun, yenmeliyiz. Oyuncularım da kazanmak için oynadı ancak bu kadar çok hata yapmamaları lazımdı” dediği belirtildi.