Savanovic i kerem ı almazsın yani gs den shunpert ı efese alırken ersan ve savanovici yedeklemesi icin mi alacaksın.
bu işten anlamadığın şurdanda belli furkan andric demişsin adamlarda baraç ermal batista var 5 pivot neyin nesi?? shumpert demişsin ersanla savonovic varken shumpert neyin nesi??efesli olsam Galatasaray'dan furkan'ı,andric'i,tekrardan shumpert'ı,ilievski yerine tekrardan ender'i, alırım.birde efes'in yerinde olsam taraftarı almak isterim.
ben Galatasaray olarak ise efes'ten barac ve ersan'ı isterdim.belki birde kinsey.3 etti bak.ben bizden onlara taraftar hariç 4 isim saydım.
onurcum şuan anladımki senle boşuna konuşuyoruz burda çünkü ya sen hayatında basket oynamadın yada yanlış yerlerde oynadın ama yinede son kez bişeyler söyliycem şimdi taraftar faktöründen bahsediyoruz yünanıstanda paokun durumu ortada hadi onunla ilgili bir fikrin yok beşiktaş örneği var futbolda en iyi taraftara çarşı grubuna sahip ha diyebilirsinki o uç örnek ibb var taraftarsız es es taraftarı var bandosu var anadolunun en etkili taraftarlarından daha kötü durumda ibbden ha bunada futbol olmazki abi ya diyebilirsin o zaman karşıyaka var hayatı karşıyaka olmuş insanlardan oluşan taraftar grubuyla her maçta salonu doldurup ölene kadar takımını destekleyen ki kadrosundada iyi oyuncular barındırır karşıyaka ona rağmen orta sıra takımı çünkü diğer takımların bütçeleri çok çok daha büyük bunada yok abi yeaa dersen bişey demiyorum sor cevaplıyım koy tezini çürütiyim yeter be kardeşim
bu işten anlamadığın şurdanda belli furkan andric demişsin adamlarda baraç ermal batista var 5 pivot neyin nesi?? shumpert demişsin ersanla savonovic varken shumpert neyin nesi??
savanoviç'i ben tofaşlı olsam tofaş'a almam.kerem müzmin sakat zaten 2 seneyi geçti oynamıyor.cezasıda vardı birde.nesini alıyim.
yazdıklarımı anlamıyor olabilirsin kısacası taraftar biyere kadar taraftarla takımı 1ken 2 yaparsın karşındaki takım 2 2.5sa sen sadece mücadele edersin bunu anlamıyorsan orhan pamuk okuma hiç. ki ayrıca bu işin yaşla ilgisi olmadığınıda gösterdin herkese teşekkürler.. bunun onla bunla değil oynamışlıkla, bilinçli seyretmişlikle alakası varNe dediğin hiç anlaşılmıyor.Çok karışık olmuş.Üstelik yaşında bana bu şekilde hitap edecek kadar büyük değil.Biraz daha sakin ol,düşünerek yaz kardeşim.
savanoviç'i ben tofaşlı olsam tofaş'a almam.kerem müzmin sakat zaten 2 seneyi geçti oynamıyor.cezasıda vardı birde.nesini alıyim.
Shumpert konusunda katılıyorumda Ender konusunda asla hücumda enerji getiren çok olmasada organizasyon yeteneği olan savunmadaki dinamizmiyle takımı ateşleyebilen bir oyuncuya çift guard oynıyan bizim gibi bir takımın kesinlikle ihtiyacı vardır.Preston Shumpert'dan uzun forvet olmayacağını , eğer olursa Euroleague'deki her takımın pota altını maden gibi işleyeceğini anlamıştır umarım.Euroleague ,Ender Arslan'ın süre bulabileceği Preston Shumpert'ın pota altında oynayabileceği bir yer değil.Oynadıklarında hedef maçlarımızı ya kaybederiz ya da çok küçük farklarla kazanırız.