Eleştiren kimse Oktay Mahmudi gitsin demiyor...
Ancak korumacı grup, Oktay Mahmuti'ye dokundurmuyor bile...
Bir arkadaş, kağıt üzerinde kendisinden zayıf takımları yenmek başarı sayılmaz demiş, forumdan kovulmadığı kalmış...
Kovun gitsin zaten, hatta foruma bir kural eklensin, Oktay Hoca'yı eleştirmeye teşebbüs ömür boyu ceza almak olsun. Merak edilmesin zaten, git gide insanlar bu forumdan soğuyor...Eleştiriye bu kadar kapalı grubun olması zaten aslında kendilerinin de sonuçları başarı saymadığını gösteriyor...
Ben de eleştirerek idam fermanımı imzalıyorum, ama dün Oktay Hoca Tutku'yu 1 dakikalığına alıp, mola aldıktan sonra tekrar Lakovic'i oyuna almasında ne yapmaya çalıştığını, Tutku'nun şu kaçırdıktan sonra hemen kenara alınıp savunmayı baltalayan, hücumda hiçbirşey yapmayan Lakovic'e verilen sonsuz krediyi bir açıklarlarsa çok mutlu olurum...
Bu arada dün Tutku'nun surat ifadesi, ne kadar motive olduğunu gösteriyor, biz geçen sene bizi finale çıkartan oyun kurucumuzu ahı gitmiş vahı kalmış Lakovic yüzünden kaybediyoruz...Lakovic her zamanki gibi vasatın altında-oyunu kurmaktan bir haber, Ender berbat gününde, Gordon vasatı aşamamış, ancak günah keçisi Tutku'nun aldığı süre sadece 8 dakika...
Songalia'nın ise eskisi kadar süre almaması beni mutlu ediyor ancak hala aldığı süreler verimliliğine oranla çok fazla...
.........
Unic Kazan bizden üstün bir takım değil, kadro olarak isim bazında baktığımızda bizim aşağımızda ...
Oktay Hoca'nın geldiğinde beğenmediği Wilkinson pota altında, Lakovic'i, Gordon'u kendisine tercih ettiğmiz Domercant orada...
Siyahi bir oyun kurucuları var Lyday, hani eskiden bizim takımdaydı oda. Aynı zamanda FB'nin döverek gönderdiği istenmeyen adam Greer da orada...
Bu vasat takımla ilk kez katıldıkları Euroleague'de Sieana'yı deplasmanda yendiler işte başarı Kazan'ın yaptığıdır, büyük ihtimal 2. olarak da gruptan çıkacaklar...
Bizim yaptığımız başarı olamayacağı gibi başarısızlıkta değil belki, ama bu kadro en azından Olimpia ve Prokom gibi vasatın oldukça altında takımları yenmekten başka da galibiyetler almalı.