Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 20 Ocak 2018

Twitter üzerinden paylaştılar. Dursun resmen kimsenin istemediği bir aday olarak seçime giriyor. Allahım milyonlarca Galatasaraylı senden aynı duayı istiyor, amin !


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Tahmini 3 bin kişi oy kullanacak ve Özbek seçilirse o 3 bin kişinin tercihi gelecek zamanlarda milyonlarca kişinin üzülmesine sebep olacak.

Tarihi bir kongre bu,eğer Özbek seçilirse Galatasaray büyük bir karanlığa gömülür bence,tabi artık suçlu kendisi olmaz sonuçta oylama ile seçilecek.

Yıllardır heyecanım yok,bu kongre döneminde eski heyecanım geri geldi,Mustafa beyin seçilmesi benim Galatasaray'la barışmam demek.Dursun bey seçilirse belki bu renklere olan bağım tamamen kopacak.Eski ruhu bulamıyorum,başarı meselesi değil bu,aidiyet zedeleniyor,ben çocukluğumun Galatasarayını istiyorum.

Mucizelere inanırım,akşam saatlerinde umarım SARI kazanmış olur.Başa baş giderse seçim,tartışmalı bir seçim olabilir.3200 katılım olsa Özbek 1600 Cengiz 1400 geri kalan beyaz olabilir,sadece tahminim bu ...
 
Taraftar her türlü ortamda Mustafa Cengiz diyor

Kongrede genç üyelerin Mustafa Cengiz'e oy vereceklerini düşünüyorum

Kaybetsek bile az farkla olur umarım

Cemal Özgörkey Dursun beyi destekliyormuş,üzücü
 
İlk sandıklarda dursun özbek lehine çıktı oylar. Ama ilk sandıklarda oy kullananlar yaşça büyük olanlar ve mektepli dediğimiz GS Lisesi mezunu olanlar. Mustafa Cengiz'in o sandıklarda bu kadar oy alması sevindirici bir olay. Daha az oy çıkabilirdi. 8-16 arası sandıklarda alaylılar yani Lise mezunu olmayan veya lise mezunu genç isimlerin oyları olacak. O sandıklarda Mustafa Cengiz'in total oylarda öne geçmesini bekliyorum. Son 2 sandık çok önemli. dursun özbeğin yeni kayıt yaptırdığı üyeler varmış. O sandıklara kadar umarım Sn. Cengiz işi bitirir. Yoksa umutlanıp utanacağız.
 
Dursun Özbek ' in gitmesinden başka hiçbir şey istemiyorum . Bu vizyonsuz adam gitsin artık yoksa futbol harici başarı görmek zor olacak .
 
Şu anda görünen o ki seçimin kaderini kısmen genç ve daha yeni üyeler belirleyecek, genç üyelerin normal şartlarda Mustafa Cengiz'e oy vermeleri gerekiyor eğer biraz vizyon sahibiyseler.. Çünkü normal şartlar altında Dursun Özbek'in karşısında Boşluk olsa, boşluğun kazanması gerekiyor ama burası Galatasaray kulübü ve burada her şey olabilir.. Diğer taraftan son sandıklardan normal şartlarda sarı çıkmasını bekliyorum ama dediğim gibi burası Galatasaray, son sandıklar onları Dursun Özbek üye yaptı diye eğer Özbek'e verirlerse bence kulüplerine ihanet etmiş olurlar ama dediğim gibi burası Galatasaray ve ben hiçbir şeye şaşırmam.

Diğer taraftan bakalım genç üyeler arasında Ali Yüce tarafı mı daha ağır basacak yoksa Burak Elmas tarafı mı..? bu da oldukça belirleyici olacaktır. Normal şartlarda Mustafa Cengiz'in kazanması gerekir çünkü Dursun Özbek çok kötü bir başkan ama burası Galatasaray hiçbir şey belli olmaz.
 
İnşallah sarı çıkar. Bu diktatör edasıyla baskın seçim yapanların oyunlarını bozmalıyız.

Sonuç ne olursa olsun mayısta tekrar seçim olacak. Galatasaray, Dursun ve avanesinin çiftliği değildir, izin vermeyiz!

12. Sandık sonuçları:

Dursun Özbek: 58
Mustafa Cengiz: 123

Sen ne güzel bir sandıksın 12:)
 
Son düzenleme:
Son 2 sandıkta en az 650 oy var diyorlar. Bunların büyük çoğunluğu DÖ tarafından yapılan üyeler. Umarım aksi bir sonuç çıkmaz. Sen kazansan da kaybetsen de gönüllerimizin başkanısın Mustafa Cengiz Reis!
 
Çocuklar inanın! İnanın çocuklar!
Güzel günler göreceğiz, güneşli günler
Mustafa Cengiz'i başa getireceğiz
Şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz!
 

Üst