Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 20 Ocak 2018

Öncelikle cesur şekilde başkan adaylığını açıkladıktan sonra bazıları gibi bahanelerle kaçamayan Mustafa Cengiz'i ve kendisine oy veren tüm genel kurula kucak dolusu sevgiler.
 
Biramı açtım Mustafa Cengiz başkanımı izliyorum :)

Güle güle Dursun Özbek. Umarım bir daha Galatasaray'la aynı cümle içinde bile geçmezsin. Yine de seçim sürecinde gösterdiğin demokratik ve centilmen tavırdan ötürü de takdir etmek gerekir.

Galatasaray isminin geçtiği yerde her zaman umut vardır !
 
Galatasaray kulübün kaotik ve demokratik yapısı içinde baskın seçimi fırsat bilip baskın basanındır galibiyeti elde etti. Tabii ki en büyük vaadinin Mayıs'ta bir seçim daha olacağını belirtmesi oldu. Galibiyetindeki en büyük faktör de buydu. Sportif Aş'ye dediği gibi Albayrak ve Elmas'ı getirebilirse büyük iş yapar. Büyük ihtimal Mayıs'ta da şampiyonluğu göğüsler. Bu vaatlerini yerine getiremeyip Mayıs'ta da şampiyonluk ipini göğüsleyemezse sonunun ne olabileceğini bugün bizzat kazanan tarafta yer alarak tecrübe etti zaten. Ben forumun da misyonuyla uyumlu olarak bilhassa amatör şubelerde yapacağı -veya yapmayacağı- icraatların takipçisi olacağım. Futbol takımına Özbek gibi biri bile Terim'i getirerek eğrisini doğrusuna getirmişti zaten. Bu kulübün daha kanayan yaralarına yapacağı hamleler benim için daha belirleyici olacak.

Galatasaray için hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın.
 
Hahahhahahahahahaha ulan kurtulduk beee!! [emoji23][emoji23] hadi gözümüz aydın büyük geçmiş olsun [emoji1]


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kongre üyelerini Galatasaray'a sahip çıktıkları için kutluyorum. İlk defa Galatasaray'da akliselim bir seçim yaptılar. Çok şaşırdım sonuca ama demek ki Galatasaray'ı seven üyeler çoğunluktaymış.
 
Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.Yıllar sonra bir seçimi desteklediğim taraf kazandı.Bu seçim beni Galatasarayla barıştırdı.Unutulmaz bir gün oldu.Mayıs'ta çok daha güçlü bir yönetimle artık Avrupa devlerinin arasına katılırız.
 
Şaşırdığım ama aynı zamanda çok sevindiğim bir seçim sonucu oldu. Galatasarayımıza hayırlı olmasını dilerim. Geçmiş yönetimden sadece Ali Yüce'ye verdiği hizmetlerden dolayı tsk ederim.
 

Üst