Olympiacos 71-80 Galatasaray

Allah kimseyi Olympiakos ve Barça taraftarı gibi hissettirmesin. En kötü takıma kendi evinde yenilmek [emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

en kötü takım?
o kadarda değil hocam tamam bu sezon için en kötü koç diyebiliriz takım dengesiz bir koçun bir takımın kaderinide nasıl etkileyebileceğide ortada ama armamız yeter müthiş galibiyet sonuç olarak bence :) .

Galatasaray sezonun en kötü takımıdır Milano ara ara rakip oldu bize o ayrı. Bu akşam da oraya basketbol oynamaya gitmedik ve bunun verdiği rahatlık da biraz ekmeğimize yağ sürdü.

Top 8 yapamadıktan sonra istersek bundan sonraki tüm maçlarımızı kazanalım değişen bir şey yok!! Alan almış, satan satmış sadece yukarıdaki takımların sıralamalarını değiştirmekten başka bir şeye yaramaz kazanmamız..Bu saatten sonra da kalan maçlar açıkçası bir anlam ifade etmiyor benim için..

11. sıradayız.
2 Barca, 2 Oly, 1 Maccabi, 1 Real galibiyeti çıkardık. Öyle ya da böyle EL'nin efsaneleri bunlar.
Çok kötü olarak yad ettiğimiz bir sezonda yaptıklarımız bunlar. Tabi ki 3-4 galibiyet daha rahatlıkla alıp potada olabilirdik, bunun üzüntüsü var ama top 8 yapamadıktan sonra neye yarar düşüncesinde değilim. Bu takımları yenmek, iddialı Oly'yi deplasmanda yenmek çok değerli. Bunun keyfini sürelim.
Bu sezondan çıkarılacak çok ders var ama tarihimizde yer alacak değerli galibiyetler de var.
Bu galibiyette emeği olanlara teşekkürler.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray sezonun en kötü takımıdır Milano ara ara rakip oldu bize o ayrı. Bu akşam da oraya basketbol oynamaya gitmedik ve bunun verdiği rahatlık da biraz ekmeğimize yağ sürdü.

Bence yaniliyorsun dostum bizim takimi savunmak icin soylemiyorum ama bu sezon ligin acik ara en berbat takimi kesinlikle milanodur.barca,maccabi,kazan ve biz ise asagi yukari ayni kefedeyiz.

Her sene Eurolige katılıp her defasında bu takımları yensek yenelim yenilelim hiç önemli değil derim. Ama biz bu arenada sürekli oynamıyoruz ve bir daha oynamak için de Euroligte olabildiği kadar rekabetçi olup ezilmememiz gerekiyor. Tabiki istikrarlı ekonomik yapı bu kurumun en çok önem verdiği şey ama renk katmanın da bize takım sayısı arttığında katkı sağlayacağını düşünüyorum. Euroligin en absürt takımıyız bu kesin ama en kötü takımı değiliz buna eminim Milano önümüzdeki Barcelona, Maccabi bizden çok kötü takımlar. Takım olgusundan ne anladığımıza göre Unics Kazanı da ekleyebiliriz

Bir mucize olmazsa uzun yıllar Euroleage'de oynayamayacağız. Dolayısı ile bu maçların hepsi benim açımdan çok önemli.
İyi kötü takım değerlendirmesi yapmak çok kolay değil, fakat bir istikrar sorunumuz çok açık.
Genel olarak sıralamada aşağıda kalmış olsak da güzel maçlar çıkarttığımızı düşünüyorum. Kritik maçları ufak hatalar ile kaybettik, bir kaç maç dışında mücadelede olarak da ezilmedik.
İçeride Brose ve dışarıda Pana maçlarını kötü kaybettik, deplasmanda da Maccabi, Real Madrid, Baskonia ve içeride Kızılyıldız maçlarını alabilirdik, içerideki Pana maçını da hakeme yazarım. (Zalgiris, Kazan ve Kızılyıldız deplasman maçları fiyasko oldu..)
İnişi çıkışı bol bir sezon oluyor, en azından kazandığımız maçların keyfini sürmekte fayda var.

Bu arada Euroleage takım sayısı artar ve biz de lige dahil oluruz diye de bir umut bekliyorum.

Ne tuhaf bir takımız ya ? Micov tarih yazdı 2.yarı.Hem sevindim hem sinirlendim şu sezon playoff yarısı heyecani yasayamamiza.

Takım kötü gidiyor diye desteklemeyi,maçı izlemeyi bırakan insanlar tekrarını izlemezler umarım.

Başın göğe mi erdi laf çarpıtmaya çalışınca. Maçı başında ki o ruhsuz oyunu izlememek için ben dahil çoğu kişi kapatmıştır maçı çünkü sezonun özetini biliyor bu insanlar. Micov' un insan üstü oyunu ile kazanılan maçtan da hemen havalara girmeyelim çünkü düzen içinde bir galibiyet değil bu. Bu maç kazanırsın haftaya fark yersin ne değişti.

Can, Diebler, Göksenin, Orhan, Tyus şu 5'i hangi mantıkla sahaya sürdü anlam veremiyorum ben hala.

Son düzenleme:
Oly i liderlik hesapları yaparken yenmek, hele Atinada büyük iş. Birde 3 çeyrekte yenmek. Saçma bir 5 le başlamak Sinan'ı 30 dakikanın altında tutmuş oldu. Oda planlanmışmıydı bilemiyorum.
kalan maçları kazanmak için oynamak gerek. Prestij açısından bu önemli.
Oyuncu olarakta Ege'yi kazanmak gerekir. Bize katkı verecek ilave oyuncu olarak Ege var. 20 dakikalar oynatılmalı ve tecrübe kazanmalı.

Takıma tebrikler. Her he kadar tren kaçmış olsa da; deplasmanda, hem de 15 sayı geriden gelip, liderlik mücadelesi veren bir Olympiacos'u yenmek kolay bir iş değildir. İlginç bir şekilde Oly'e ters geliyoruz.

Bu sezon ilkleri başardık, ama sadece bununla avunucağız. Yunanlıları bu hafta fazla üzdük buda güzel benim için. Alex Tyus'da nezaman böyle oynasa rakip kim olursa olsun yeniyoruz buda ayrı bir detay.

Bu kadar kötü tercihlerle devam ettiğimiz bir sezonda Kızılyıldız, Maccabi, Fenerbahçe ve Milano maçlarını resmen avucumuzun içindeyken kaybettik. Sadece şu 4 maçı tutmayı becerebilsek bugün 8.lik için belki de en avantajlı takım olacaktık.