Ömer Uğurata

Galatasaray, baş koç Ertuğrul Erdoğan'ın ayrılışından sonra takımın başına geçen yardımcı koç Ömer Uğurata ile yola devam ediyor. Kendisine baş koçluk sürecinde başarılar dileriz.
 
Hocam basarilar, cok aksaklik var ama firsat ayagina geldi. Yap biseyler iste ne bilim.
Kenar cenk renda gibi hareketler yapmasan, daha saglam bir goruntu versen seviniriz.
 
Ligde tek mağlubiyetini fbekodan son saniyede almış bir takıma karşı aldığın galibiyet için tebrikler koç.Ancak bu takımın çok yolu var.Senin gibi daha yolun başında biri için verilemeyecek bir sorumluluk.
 
Oyun stilini 360 derece değiştirmediği sürece bir şey olmaz. Bu oyun stilinin bir sonucu olsa Ertuğrul Erdoğan takımdan gönderilmezdi. Bir şekilde yarı saha hücumunda sıyrılıp fast break olmayan hücumlarda çok daha ağır hücum yaptırması lazım. Bugün son 5 dakika Tyus-Williams dokunuşu güzeldi. Geldiğinden beri kenardan şakşak dışında pek bir antrenörlük kabiliyetine şahit olmadım zaten. Aklımda hep 3 yıldır Ertuğrul Erdoğan'ın savunma antrenörü olup 2 maç üst üste istikrarlı savunma yaptıramayan bir savunma koçu olarak kalacak. Yine de her türlü Orhun Ene kaprisi çekmekten iyidir tabii. İnşallah Ertuğrul hoca ilk geldiğinde yüzünü buruşturanları nasıl utandırdıysa Ömer hoca da bizi aynı şekilde utandırır.
 
Orhun Ene, Milli Takım koçu oldu.
Ömer Hoca ile şu süreçte devam etme düşüncesindeyim, yeni yönetim gelene kadar...
 
Arkadaşlar seçimin olup olmayacağı net değil. Pandemi durumu ne olur belli değil. Mayıs’ta seçim olsa bile Mayıs’a kadar uğurata ile gitmek bence sezonu iyice gözden çıkarmak demek. O yüzden de bence bu sıralar mutlaka bir koç hamlesi yapılmalı
 
Arkadaşlar seçimin olup olmayacağı net değil. Pandemi durumu ne olur belli değil. Mayıs’ta seçim olsa bile Mayıs’a kadar uğurata ile gitmek bence sezonu iyice gözden çıkarmak demek. O yüzden de bence bu sıralar mutlaka bir koç hamlesi yapılmalı

Seçimin Aralık’ta yapılacağını düşünerek yazdım Can Abi. Ama sanırım valilik müsade etmemiş. Aralık da seçim olmayacak gibi.
 
Tuzuk one surulup lisede secim yapacagiz diye diretiliyor. Kimse secim olmasini gercekten istemiyor sanki. Istense pandemi ile uyumlu bir plan yapilirdi, biz tuzuk ile uyumlu plan pesine dustuk.
 
iki tane lig maçı kazandı diye koç getirmeyip adamla devam ettiler. Yanlış karardı şube zaten umurlarında değil. Bakalım ne olacak normal şartlarda sezonu tamamlayabileceğini sanmıyorum başantrenör olarak. Yetenekli olabilir gelecek vaadediyor olabilir ama Galatasaray gibi bir kulüp bence hadi yardımcı antrenörle devam edelim diyemez, diyememeli. Ömer uğurata Galatasaray koçu olacaksa en azından ligde bir takımla bir şeyleri başararak koç olmalıydı. Bir şey yapabileceğini sanmıyorum bu görevde, en iyi ihtimalde bile tecrübesiz kalacaktır.
 
Bu koçla olmaz demiştim çünkü çok çaylak, lig bitene kadar belki takım üzerinde hakimiyet bile kuramayabilir. Bir de aynı takımda yardımcı antrenör olan bir adam baş antrenör pozisyonuna geçiyorsa eğer o adam çok özel bir antrenör değilse o iş tutmaz genelde. Zaten kötü bir yapının yardımcı antrenöründen o yapıyı düzeltmesini nasıl bekleyebilirsin? Ya da oyuncular abi arkadaş gibi gördüğü yardımcı antrenörü ne kadar kabul eder ne kadar saygı duyar ona ne kadar inanır? Bunlar hep çok ciddi soru işaretleri. Olmaz yani bir şey çıkmaz buradan. Maalesef ki bu düzenle devam edilirse küme de düşebiliriz. Acı ama gerçek
 
Rotasyonu oturtuyor galiba dedikten sonra da son maçlarda yine garip oyuncu kullanımları gördük. Şöyle bir kaosta ilk defa böyle bir seviyede antrenörlük yapmak da zor ama kendisi hakkında tutunacak bir dal bile göremedik maalesef.
 

Üst