Ömer Uğurata

Geçen 2 sezonki başarılarda 1 gram desteği olduğunu düşünmüyorum. Koçluğa geldiğinden beri Göksenin ısrarından vazgeçmiyor. Bizde ve hatta BSL'de takım çalıştırabilecek bir koç değil. Ama bu rezil başkan ve yönetimin kendisinden daha iyi bir koç getirebileceğini de düşünmüyorum. Şimdilik sezon bitene kadar Göksenin - Hunter - Williams'ı gönderip transfer için bastırması gerekiyor. Yoksa bu halimizle küme düşebiliriz.
 
Kenarda sürekli el kol hareketleri ile aktif olup heyecanlı bir şekilde hep bir şeyler anlatarak iyi koç olunmuyor.
 
Burayı okuyorsun tahminen. Sen nasıl bir savunma koçusun? Bu takım ne oynuyor savunmada bir anlatır mısın buraya lütfen?
 
Valla ben bu adama maç içinde kızıyorum ama maç sonu diyecek bir şey bulamıyorum. Muhtemelen gelen oyunculara karışmamıştır bile. Sırf koç maaliyeti olmasın diye koymuşlardır oraya. Savunma yapmak için, önce savunma yapmayı bilen oyuncu lazım :)
 
Vasifsiz Hala istifa vermemis.

Sinirden neti kapattim bir süre...

İstifa vermiyorsa gönderin kardesim bu şaklabani
 
Adamla sırf tazminat vermek için sözleşme imzaladılar herhalde. Madem birini koç yapacaktınız en azından savunma antrenörünü değil hücum antrenörünü yapsaydınız...
 
Defalarca önce koç lazım, kendisiyle devam edilmemeli dedim. Madem edip bir hata yaptınız hatadan dönmeyi de bilmeniz gerekiyor. iyi bir koça yarım sezon için ödeyeceğiniz ücret max 200-300 bin dolar. Bu rezilliğe neden katlanıyoruz? Bir de normal şartlarda sezonu tamamlayamayacak adama transfer yaptınız. Çok değişik kafalar bunlar. Şu anda basketbolu yöneten şu kararları veren insanın hobi olarak bile basketbolla, yöneticilikle ilgilenmemesi gerekir.
 
Her maç 20 fark yiyoruz ilk yarı, sonra geri dönmeye çalışıyoruz. Transferleri konuşmak için erken belki ama yine de savunmada, ribaundlarda bir ekstra katkı gözükmüyor. Okuyamıyorsun hocam oyunu. Takım küme düşmeden bırak bence.
 
Altyapı dönemlerinde de vasat koçtu. Biz seçim olacak diye koç maaliyeti olmasın diye olur verdik de yönetim seçim olmayacağını bile bile sırf kendi sözleri geçsin transferde diye sezon sonuna kadar sözleşme yaptılar.. Böyle kurnazlıklarla bu şubeye en fazla ihanet edersiniz..
 
Altyapı dönemlerinde de vasat koçtu. Biz seçim olacak diye koç maaliyeti olmasın diye olur verdik de yönetim seçim olmayacağını bile bile sırf kendi sözleri geçsin transferde diye sezon sonuna kadar sözleşme yaptılar.. Böyle kurnazlıklarla bu şubeye en fazla ihanet edersiniz..
O dönem söylemiştim kesinlikle devam edilmemeli, seçim olmazsa ne olacak demiştim ve adamların seçim yapmaya da niyeti yoktu açıkçası. Şaşırmadım o yüzden de. Acilen aksiyon alıp gerçek bir koç getirmeleri gerekiyor bir zahmet.
 
Hangi oyuncuyu oyundan alacağını bilmeyen,mola alacağı zamanı bilmeyen,oyunu okumayı bilmeyen adama koçluk yaptırıyorsunuz.Basketbolu seven insanları,basketboldan soğutuyorsunuz.Yazıklar olsun.
 

Üst