Ömer Uğurata

Niye istifa etsin ki, bakti durum iyi degil ya anlasip parasini alir ya da mahkemeye verip aldigi tazminat ile calismasina gerek kalmadan takilir.
Yani son donemlerde boyle oldu sanki.
 
Çok ümitliydim, büyük hayal kırıklığı oldu.
Her maç savunmamız daha kötüye gidiyor.
Her mola sonrası daha kötü dönüyoruz.
Takımda oyuna isyan eden bir oyuncu yok. Takım içi lideri yok.
Oyuncuların oyun disiplini açısından ciddi sorunu var ve kaç maçtır bunu çözemiyor.
Ege Arar üst düzey bir oyuncu olmasa bile takımın rotasyonunda yer alabilirdi. Caner'den daha çok katkı verirdi.
Bu takım play-off yapamaz, küme de düşmez.
Bu seneyi gözden çıkardık olan oldu biten bitti.
Gelecek sene Ergin Ataman'ı ikna edip her şeye yeniden başlamalıyız.
 
Son düzenleme:
Çok ümitliydim, büyük hayal kırıklığı oldu.
Her maç savunmamız daha kötüye gidiyor.
Her mola sonrası daha kötü dönüyoruz.
Takımda oyuna isyan eden bir oyuncu yok. Takım içi lideri yok.
Oyuncuların oyun disiplini açısından ciddi sorunu var ve kaç maçtır bunu çözemiyor.
Ege Arar üst düzey bir oyuncu olmasa bile ancak takımın rotasyonunda yer alabilirdi. Caner'den daha çok katkı verirdi.
Bu takım play-off yapamaz, küme de düşmez.
Bu seneyi gözden çıkardık olan oldu biten bitti.
Gelecek sene Ergin Ataman'ı ikna edip her şeye yeniden başlamalıyız.
 
Yahu geçen yıl bu zamanlarda ligte final yapar mıyız diye düşünürken şimdi kümede kalır mıyız diye düşünüyoruz. Her geçen gün şube daha da kötüye gidiyor. Transferlerde geldi ama değişen pek bir şey yok gibi görünüyor.
 
Galatasaray'ın play-out oynadığı dönemi de gördüm, sezonda tek hedefi Fenerbahçe maçlarını kazanmak olan sezonları gördüm ama bu kadar aciz ve ne yaptığını bilmeyen bir kenar yönetimi görmedim. 2 senedir bu takımda yardımcı, neredeyse yarım dönemdir bu takımda baş antrenör olan birinin ne yaptırmaya, ne oynatmaya çalıştığına dair gram fikrim yok. 2021 yılına girdik hala bir şeyler deneniyor.
 
Bugün bench'te bir yükseldi, arkada ne kadar eleman varsa sesli güldü. Gerçekten takımda nüfuzu dahi olmayan bir koç. Sahada ne yaptığı belli olmayan bir takım var, bu adamın görevi bunu engellemek fakat kendisi bench'te aşırı oyunculuk yapıyor. Her şeyi geçtim, sırf Göksenin ısrarından ötürü bile yolların ayrılması gerekiyor. Yerinde olsam Galatasaray'ı küme düşmüş bir koç olarak tarihe geçmek istemezdim.
 
“Seri yakalamak ve üst sıralara yükselmek istiyoruz” demiş. Harika bir seri yakaladık zaten her maç yeniliyoruz, puan tablosunu da ters çevirirse lider olduğumuzu görebilir.
 
Belli insanlar iş ahlakı olan kendisini bilen nerede oldugunu gören insanlardır.
Belli insanlar ise hayal satar hayallere inanır iş bildiğini sanır ama rezil olur farketmez.

İSTİFA yukarıda Beyfendi hangi konuma koydugum belli sanırım
 
Defalarca bu arkadaşımızla devam edilmemeli Galatasaray basketbol takımının tecrübeli ve gerçek bir koça ihtiyacı var durum kritik bu kararın sonuçları kötü olur dedim ama bile bile lades denildi. Bu süreçte burada da kendisiyle devam edilmesini savunanlar oldu ama en başından beri söylüyorum olmayacak işti ve gördük olmadı.

16 maç geçmiş kaldı 14 maç şu takım kazara küme düşse kim verecek bunun hesabını? Bu arkadaş devam ederse düşmemesi sürpriz olur. Ertuğrul Erdoğan gittiğinde adam gibi bir koç getirseydik sezonu kurtarabilirdik ama aptalca kararlarla kendi işimizi zorlaştırdık. Bunun hesabı sorulmalı.

net söylüyorum bu kararları alan şube yöneticisi de bu işi hemen bırakmalı. Şu aptalca kararları alan şubeyi bu şekilde yöneten adam bu işi yapamıyor demektir. Burası kimsenin babasının çiftliği değil, şu kararları alan arkadaşın karar mekanizması sorunlu demektir. Şu kararları alan arkadaş basketbolla ve şubeyle hobi olarak dahi ilgilenmemelidir.

hadi bakalım düşme adayı bir takım ve 14 maç var bu saatten sonra hangi düzgün koçu getirebilirler hangi koç bu takımı almak ister. Oktay Mahmuti bu yönetim varken gelmez. Ekrem memnun neden bilmiyorum ama isteksiz görünüyor. Cem Akdağ bir kere o ateşten gömleği giydi bir daha giyer mi kimbilir? Yabancı bir koç gelecek olsa bu basiretsiz yönetim zaten kaliteli bir koç getiremez ama gelse bile yabancı koç takımı tanıyana kadar takım küme düşer.

bu yönetim ikinci kez seçilmemeli bunların dursundan farkı yok dediğimde tepki almıştım şimdi herkes dediğime gelmiştir sanırım. Bu arada şu anki düşüncem bu yönetim dursun Özbek yönetiminden bile aciz ve kabız.Dursun Özbek’in en azından parası vardı bastırıp bir şeyler yapabiliyordu ama vizyonu yoktu. Bunların parası da yok vizyonu da yok ve daha da kötüsü Galatasaray üzerinden reklamlarını yapıyorlar devlette iş kovalıyorlar.
 
Her ne kadar facia bir dönem geçirse de yine de emek vermiş, bişeyler başarmaya çalışan biriydi. Olmadığı istediği gibi, zaten olmayacağı da aslında ortadaydı ama denendi işte. Kendisi için de bizim için de hayırlı olsun bu karar. İnşallah ileride daha tecrübeli, daha olgun bir koç olabilirse yollarımızın yeniden kesişmesini isterim. Emekleri için teşekkürler, yolu açık olsun.
 

Üst