Onemli bir "Son Dakika" haberi.

Bugun salonda Turgay Kiran , Derya Tasdelenler ve Fatih Goksen in oldugunu okumussunuzdur.
Neden bir anda boyle maca geldi yonetim acaba.
Hatta futbolcular bile geldi.Fuardan cikip gelmis olsalarda.

Bugun yapilan yonetim kurulu toplantisinda subenin yeniden iceri cekilmesine karar verilmis.Derya Tasdelenler yine baskan olmak uzere futbol subesinin altinda sube finansmanindan pay alarak (%5 civari) yonetim devam edicekmis.

Yani ozerklik bugunden itibaren kalkiyor.Bana gore iyide olucak cunku ozerkligi becerebildigimizi soylemek imkansiz.Ne sponsor bulundu ne de sponsordan gelen para kullanilabildi.
Bu konuda hemen bir duyumu ileteyim.Turkbarter 350.000 dolar vermis.Ama bu parada klube gitmis.Sube alamiyormus parayi.

Bir not daha.Bu yonetim kurulu toplantisinin nedeni ve sonuclarinin asil nedeni basinin bu konuya ilgi gostermesi ve yansiyan konular.Yani elimizden hicbirsey gelmiyor diye oturup o soyle bu boyle yazmak disinda birseylerde yapabiliriz.

Umarim hersey Galatasarayimiz icin iyi olur.

umarım bundan sonra biraz olsun düzelir basketbol şubesi. yönetim az da olsa destegi saglarsa taraftarı da tribüne cekebilirler.

X yazdıkları aynen dogru bu gorusmeyi baskanla yaptıktan sonra cumleyı aynen su seklıde bıtırdı " 2 hafta sonra tekrra konuslaım oldu o zaman sana ıyı bır haber verecegım dedı" umarım bu sekılde ıyı bır haber ıletır..

Ayrıca baskan Tasdelenler benım esas amacım subeyı kendı kendıne ayakta dura bılecek bır duruma getırmek, derken bırde Özerklıge karsı cıktıgınıda ılatti!!

geride biraktigimiz günlerde verilen tepkiler, bunlarin basinda yer almasi ise yaramis demekki. Galatasarayimiz için hayirlisi neyse o olsun.

Bunlar önemsiz şeyler. Şube özerk olmuş olmamış çok önemli değil. Önemli olan bakış açısı. Ne yani şu anki konumda kuulüp basketbola sahip çıkamaz mı?

Yönetim "özerk"liği dışlama olarak algıladı. Aslında işine geldi bu. Böylece basketboldan elini tamamen çekti. Destek olacak yönetim şimdi de destek olur. Baksanıza özerk şubenin 350 bin dolarlık gelirine bile el koymuş kulüp. Bu nasıl özerklik?

Ben samimi olduklarını düşünmüyorum. Umarım yanılıyorumdur ama yanıldığımı sanmıyorum. Değişen en ufak birşey olmayacak.

Ewet hatta işin ilginç yanı maç tvlerde' GS li futbolcularında takip ettiği (bu sırada futbolcuları gösteriyor) dacka mçını kazandı şeklinde werilmesi de basının ne denli ve neye göre yayın yaptığını 1 kez daha gözler önüne seriyor kanımca.Doğrusunu söylemek gerekirse yönetim adına beklemediğim güzellikte ve doğru 1 hareket yaparak maça futbolcularıda getirerekbasının ilgisinide çekmişler 1 de maçtan sora takımın soyunma odasına gidip tebrik etse dicem ( de oyuncular kuru kuru tebrik olmuyo yönetici bey derdi dimi oda haklı soyunma odasına gitmememkle...)

turkbarter'dan gelen parayı şubeye vermedilerse tek söyleyeceğim yazıklar olsun. destek verir görünmek, yeniden şubeyle biraz ilgilenmek iyi hoş da, eğer o paraya el konduysa büyük ayıp. bu işin iç yüzünü tam bir öğrenebilsek.

coolidge' Alıntı:
turkbarter'dan gelen parayı şubeye vermedilerse tek söyleyeceğim yazıklar olsun. destek verir görünmek, yeniden şubeyle biraz ilgilenmek iyi hoş da, eğer o paraya el konduysa büyük ayıp. bu işin iç yüzünü tam bir öğrenebilsek.

Barth dan 350.000$ ılk odemyı yapmıs o para kısa zamanda aktarışlacak

dogruysa çok çok önemli bi gelisme...
sartlar düsünüldügünde türkiye'de özerk bir subenin olusturulmasinin neredeyse imkansiz oldugu söylenebilir. sevindim

kendı yağımızla kavrulacağımız gunlerde olacak elbette...

tv de basketbol haberının dahi futbol uzerınden yapılması bıle konuya ne gozle bakıldığının bır gostergesı. mac bılgılerınden sonra verılecek yerde ılk bolumlerde yer alması uzucu.

Yahu şube özerkliği şu bu palavra beyler önemli olan sponsor..Benetton treviso...italyanın kuzeyinde treviso kentinin şanlı takımı!!!..adecco asvel..fransada bi şehir takımı ....Kinder bologna..Daha sayayımmı??? gs gibi büyük bir camia 350 bin dolara bulmuş bi sponsor bence inanılmaz az en az 1 milyon dolar bulmalı..ama ne fayda bu basketbol şubesine aktarılmıyo bile yuh yani ne diyeyim..350 bin dolara 2 tane süper 4- ve 5 numara alınır yahu...Hiç unutmuyorum canaydın secimi aldıktan sonra ilk lafı amatör branşlar diyerek söze başladı nesi amatör yaaa gs bayan basket takimi avrupada ilk final four oynayan turk takımı..gs basket takımı yenilmezlik armadası olan 105-39 gibi skorla ezikbahçeyi yanan bi takım..gs kürek su topunu felan demeye gerek yok...Bu tabire zaten inanılmaz uyuz oluyorum neyse bu lafın ardından canaydın dediki seneye hepsi cok iyi sponsorlarla ayakta kalacak ilk adımı voleybolda attık ve arçelikle anlaştık dedi..bu ne ya???? nerede arçelikten gelen para voleybolda???...ü
cok sinirliyim ya...hiç unutmam bi programda alp yalman dediki tükürük atma yarışması olsa 1.liğe oynaması lazım gs takımının..işte böyle başkanlar lazım bize...ama nerdeeeeeeeeee!!!!!