Önümüzdeki Sene Yapılması Gerekenler

ARdaQue' Alıntı:
Yalanlamayı ben de okudum ama hiç inandırıcı gelmedi.

Sonucta Mirsad TURKCAN ve Mustafa ABI şu anda Play-Off yarı finalinde oynuyorlar ve bu tarz bir transferin kesinlik kazanması mevcut klupleriyle aralarını gerer. Herhangi bir performans düşüklüğünde çıkacak söylentilerin neler olacağını tahmin edersiniz ...

Şimdilik bekliyorlar, lig sonunda bomba tamamen patlar. İbrahim KUTLUAY' da aralarına katılabilir diyorum. Hatta hatta Dejan BODIROGA bile ;)

İtalya bağlantılıbir veya iki arkadaşın aralarına katılacağı kesin gibi. LAkin isim Bodiroga olmayabilir B ile başlamakla birlikte...

O arada , ben yazıma ayrıntı bekleyen arkadaşlar, şimdilik hiçbirşey vermiyorum. Gün olur devran döner, keser döner sap döner. Bi bekleyelim bakalım neymiş güzel haberler....

Bi kere önce şuna deyinelim: bizim bu forma yazdıklarımız pek bir önem arzetmiyor,çünkü işe yaramıyor.taraftarlarla ilişkiler diye bir organizasyon kurulmalı her şubeye birer kişi atanmalı(ekonomik sıkıntı olmaz futbola sadece bi sponsor daha bulsalar karşılar).tüm taraftar formlarını gezmeli futbol olsun,basketbol olsun taraftarların görüşlerini takım bilmeli-gs dergisinde ne okudum biliyor musunuz:'taraftar gökhan üçoklardan daha cok seyler beklıyor o taraftarın sevigilisi' :kop taraftar la takım arasındaki kopukluk burdan belli yorum sizin
şu söylediginiz transferlere gelince fotomaç ın haberine inanılmaz ki biliyosunuz geçen sene onlara bakarsak futbolda davids,veron,yıldıray,emre b.,cambiasso oo daha neler neler gs a transfer olmus.yani bende onların yerinde olsam euro lig de final four oynayan takımdan türkiyede final four oynaması mucize bi takıma gelmem ki fenerbahce bu karmasada karsılayamaz bunları okadar da zengin değiller 120m. dolar borçları var ve de gayrimenkulleri yok(ki bizde yaklasık 600m. dolarlık g.mankul var uzmeyin canınızı biz onları elden cıkarmadan kurtulmaya calıscaz cıkarınca da dunyanın en zengin kulubu olcaz)
madem fener onları alcak bizde alper yılmazı alırız:D

gordon' Alıntı:
ARdaQue' Alıntı:
Yalanlamayı ben de okudum ama hiç inandırıcı gelmedi.

Sonucta Mirsad TURKCAN ve Mustafa ABI şu anda Play-Off yarı finalinde oynuyorlar ve bu tarz bir transferin kesinlik kazanması mevcut klupleriyle aralarını gerer. Herhangi bir performans düşüklüğünde çıkacak söylentilerin neler olacağını tahmin edersiniz ...

Şimdilik bekliyorlar, lig sonunda bomba tamamen patlar. İbrahim KUTLUAY' da aralarına katılabilir diyorum. Hatta hatta Dejan BODIROGA bile ;)

İtalya bağlantılıbir veya iki arkadaşın aralarına katılacağı kesin gibi. LAkin isim Bodiroga olmayabilir B ile başlamakla birlikte...

O arada , ben yazıma ayrıntı bekleyen arkadaşlar, şimdilik hiçbirşey vermiyorum. Gün olur devran döner, keser döner sap döner. Bi bekleyelim bakalım neymiş güzel haberler....

Massimo BULLERI, Sani BECIROVIC ve Gianluca BASILE :p

Bulleri ve Becirovic' in isimleri spekülasyon bile olsa güzel geliyor ;)

Ya fener hiç bir yeri sallayamaz italyadan getirtecekleri oyuncu anca bikaç sene once oldugu gibi 2.lig den davenport gibi biri olur :kop
futbolda da işte kadroları dönen paralar ortada ama eze eze şampiyon olduk
ben bide hahli üner kalıcaksa yanına iyi bi yardımcı alınmasını öneririm ünere itiraz edecek kararları beraber alacakları bilgili ve gs li biri olmalı.bakın ozaman nası iş yapıoz.
fatih gidio artık onu unutalım önce.yerine pivot arıyalım pota altı cok önemli ki play outa da pivotsuzluktan düşmüştük.banvitten umutla cameron u ve eski evladımız ersin görkem i alalımersini alırsak bence diger isimleride banvitten getirebiliriz ersin in yardımyla

"Dixon'ı bırakmayız"

Basketbol Takımı Antrenörümüz Halil Üner, Malik Dixon ile anlaşma zemini aradıklarını açıkladı.

Mecidiköy'deki Sportif A.Ş'de yıldız basketbolcuyla görüşen Üner, basın mensuplarına görüşme hakkında kısa bir açıklama yaptı.Halil Üner,"Malik Dixon'dan memnunuz. Kendisi ile görüşmelerimiz devam ediyor. Büyük bir olasılıkla anlaşacağız. Aramızda ufak tefek sorunlar kaldı ama kadromuzda onu tutmak istiyoruz." diye konuştu.

Bir basın mensubunun, "Futbolda olduğu gibi sizin de Galatasaray Basketbol Şubesi'nin başına yönetici olarak geçeceğiniz şeklinde söylentiler var. Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki sorusuna Üner, "Biz burada Galatasaray'ın her kademesinde görev yaparız. Şu anda tek hedefimiz yeni sezonun kadrosunu oluşturmak. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor." ifadelerini kullandı.

arkadaslar fener su anki durumunda bunları dusunecek durumda diil su anda futbolda bile transferi bi kenera bıraktılar baskanı bekliyolar ve fenerinn borc durumu cok urkutucu durumda ve bu seneki transfer ucretlerini vereceklerinide dusunursek bize laf edenler bizden beter olcak gbiler :ehue ama isin aslı bu isimler korkutucu gbii bide dixon'u elimizden kacırırsak cook kotu olur...

biglion' Alıntı:
arkadaslar fener su anki durumunda bunları dusunecek durumda diil su anda futbolda bile transferi bi kenera bıraktılar baskanı bekliyolar ve fenerinn borc durumu cok urkutucu durumda ve bu seneki transfer ucretlerini vereceklerinide dusunursek bize laf edenler bizden beter olcak gbiler :ehue ama isin aslı bu isimler korkutucu gbii bide dixon'u elimizden kacırırsak cook kotu olur...

çok haklısın.kaosa sürüklenen bi takım en iyi zamanında yapmadıgı yatırımı yapmaz-yapamaz.bu kaosdan zor cıkarlar bizim gibi birlik-beraberlik yok.ve bakın şu borç başka kulupte olsa kimse başkan olmak istemez ama bu kadar gayrimenkul varken bu kulüp batmaz .ışık biraz ötede bi kaç sene beklicez baskettede coscaz

benim daha önce yazdığım mirsad haberi doğru...fener in sitesinden ve fanatik fotomaç gazetelerinden buldum :atki :claps :p

bende fanatik fotomaç gazetelerinden ne buldum biliomusun vede gs sitesinden:
davids,s,kos,robert,veron,tommasi,gravesen mehmet topuz... gs da :kop :kop :kop :kop

hiç bir şey yapılmasın sadece ilgi gösterilsin şubeye sahip çıkılsın!!!!!

ahhh ahhh!zamanında halil ünere değil de yönetime yüklenecektik aslında bi maçta yönetim uyuma bsaketbola sahip çık deyip uyuyan güzel özhan beyi uyandırmalıyız . ali sami yen den başka yerde kulakları duymuyor.