Şahsen Hido'yu gayet beğendim.Şutunu oturtamadı ama organizasyon olarak takımın guardları dahil bu işi en iyi becerebilen adam Hidayet.
Abi adam saçma fual almıyor , veriyorlar.Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Hidayet'i çok mutlu gördüm,adam maç içinde bile gülümsüyor,keyifli.
D.Howard'a gelince çok saçma fauller alıyor,en azından benim izlediğim maçlarda böyle oluyor ,adamı doya doya izleyemiyorum ilk periyotta 2 faul alıp kenara geliyor.
zaten haksızlığın ağa babası orada.Aynı şey hatta çok çok daha beteri zamanında Shaq'a yapıldı bolca.Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Ama şöyle bir durum var Howard cüsseli bir oyuncu onun yaptığı en ufak bir dokunuş,temas bile faul gibi görünüyor veya rakip oyuncular bunu abartıyor buda Howard'ın şanssızlığı,Howard'a faul yapıldığında ise yine cüsseli bir oyuncu olduğu için hakemler çoğunu atlıyor.
Burak Barut' Alıntı:Hido 13 sayı 17 asist ups : )
Veysel Kaya' Alıntı:http://www.nba.com/allstar2011/asb/eng/thankyou.html?good
Hedoya oylar Yalnız batıda center yok nerdeyse Mehmet düzgün oyanayabilseyd bu sezon şansı olabilirdi..
Tolga Kaplan' Alıntı:Hido biraz geç kaldı,sene başından beri oynasaydı bu şekilde,kaçınılmaz olurdu ama çok sakatlıklar denk gelmediği sürece,şansı yok gibi.