• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Osman Aydın ve Şovları

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alperen Kaplan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23
Alperen Kaplan' Alıntı:
Ayrıca Alev Hanım'a benimle çıkar mısın diyecektim de sonradan neyse deyip vazgeçtim. :)

Niye vazgeçtin Alperen Alev bacı yengemiz olsaydı fenamı olurdu ? :ehue :ehue
 
Gazanfer Tosun' Alıntı:
Bu arada burası yeri değil aslında ama nereye yazacağımı bilemedim,yeni konu açmak da gereksiz geldi,özel mesajlarıma ulaşamıyorum,daha doğrusu hata veriyor gelen kutusuna tıkladığımda,sorun sadece bende midir?


Hayır genel olarak hata var bende mesajlarımı okuyamıyorum.. ;)
 
Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":3jt2zeif]Bu arada burası yeri değil aslında ama nereye yazacağımı bilemedim,yeni konu açmak da gereksiz geldi,özel mesajlarıma ulaşamıyorum,daha doğrusu hata veriyor gelen kutusuna tıkladığımda,sorun sadece bende midir?


Hayır genel olarak hata var bende mesajlarımı okuyamıyorum.. ;)[/quote:3jt2zeif]

Teşekkürler...
 
Hazır lafı geçmişken , Osman hafız değil diyanet işleri başkanı olmak istiyordu :) :)
 
Recep Sarımeşe' Alıntı:
Hazır lafı geçmişken , Osman hafız değil diyanet işleri başkanı olmak istiyordu :) :)

İşte buna benzer birşey... :) Beni aydınlattığın için sağol Recep. :)
 
Ben anladım, bu çocuk kesinlikle mazoşist :) :) Ona laf gelmesinden hoşlanıyor.Hatta acaip zevk alıyor.
 
Alev hanım sizinle tanışmak istiyorum :)
 
Bu iletileri okudukça Allah'tan ben bulaşmamışım bu adama diyorum :).
 
Volkan Kızıltaş' Alıntı:
Alev hanım sizinle tanışmak istiyorum :)

Bir insan bu kadar da çapkın olmaz ki canım. :P
 
aleeeev çık benimle aleeeev :ehue :ehue :ehue
 
Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Volkan Kızıltaş":j97aa7hi]Alev hanım sizinle tanışmak istiyorum :)

Bir insan bu kadar da çapkın olmaz ki canım. :P[/quote:j97aa7hi]
Alev hanım gibi biriyle tanışmak cok isterim :)
 
Forum genelindeki yazılarını pek takip etmedim ama bir keresinde bana Beşiktaş Bayan Basketbol takımı oyuncularını kastederek "sizin yabancılarınız çok iyi, keşke bizde olsalar." diye özel mesaj atmıştı, bir hafta geçmeden bu oyuncular takımdan gönderildi :) Etkili gözleri var Suat'ın anlaşılan :)
 
Alev Çolak´tan sahte ad soyadla foruma üye olması şüphesi nedeniyle özel mesajla TC Kimlik Numarası´nı istedim. Verdiği TC Kimlik Numarası kullanıcı adını doğruluyor.

Yaşananlardan ve isminin böyle bir ortamda anılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirerek üyeliğinin silinmesini istedi.

Kaldığınız yerden devam edebilirsiniz...
 
Benim de dikkatimi çekmişti.
İlginç bir kişilik:)
 
Emre Doğan' Alıntı:
aleeeev çık benimle aleeeev :ehue :ehue :ehue

Volkan ve senin adına üzgünüm çünkü ilk önce Alperen çıkmak istedi.. :ehue
Bu Alev'dede ne albeni varmış böyle çıkmak isteyen isteyene.. :ehue
 
Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Emre Doğan":15xvupyf]aleeeev çık benimle aleeeev :ehue :ehue :ehue

Volkan ve senin adına üzgünüm çünkü ilk önce Alperen çıkmak istedi.. :ehue
Bu Alev'dede ne albeni varmış böyle çıkmak isteyen isteyene.. :ehue[/quote:15xvupyf]
Alev Çolak Osman Aydın değilmiş.
 
Bağdat Hanım resmi olarak değil.Şu suatın yüzünü bilen birisi öğrenebilir aslında ama kim var bilmiyorum :) Çocuğun forumda o kadar adı geçiyor ama sokakta görsek tanımayacağız valla :)

Birde neden resmi olarak değil dediğimi açıklayayım:

Şimdi mesela forumdan banlandım diyelim.Ya da bu örnekte olduğu genel kesimden aşırı eleştiri alıyorum.Giderim teyzemin nüfus kağıdını bulur T.C Kimlik No'sunu alır gelir foruma kendi mailimle üye olurdum.Tabi bir de onun adıyla.Çünkü mailine bakarsanız suat.brgl@hotmail.com .Ne alev var ne de çolak.Sizce de ilginç değil mi ? Sonuç olarak benim tahminim bu herif gidip bir akrabasının tc nosunu alıp buraya kendi mailiyle üye olmuştur,bu kadar basit.Tabi bu sadece benim fikrim.
 
Bence o Osman Aydın'dı.. Kesin bir tanıdığının kimliğiyle üye olmuştur.. :) Açtığı konudan anladım ben.. :)
 
Evet arkadaşlar bu kadar oyun yeter. Çok eğlendik artık gerçeği açıklamanın vakti geldi...
Bu Suat, Osman veya her kimse adlı kişiye yaratan ve onu büyüten, bu forum canavarının oluşmasını sağlayan kişi bundan en çok şikayet eden kişi yani Alperen Kaplan'ın ta kendisidir. Foruma başka adlar ile üye olup sonra o ki,şilerle uğraşmayı zevk haline getiren Alperen kaplan'ı eshefle kınıyorum... :)
Vee Osman, Suat ya da her kimse o kişiyi bize iade etmesini istiyorum... :)
 
Adım Osman(Suat) Aydın ile beraber anılıyor. Alperen'in ve Saadet'e iltifatlarından dolayı teşekkrüler. Suat'la alakam ve ilgim yoktur. Zaten insanlarla dalga geçecek kadar vaktim yok arkadaşlar lütden :) Sözümü Arda gibi bitirmek istiyorum...
''Beni kaybetmeye yönelik çaba gösterenlere aslında benim her geçen gün olgunlaşmama bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ederim.''
Çok zeki bu çocuk ya :)
 
Geri
Üst