• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Osman Aydın ve Şovları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alperen Kaplan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23
Dün Onur Abi'nin oyununa geldiğim için ulan çok mu ahmağım demiştim; meğerse Onur Abi hepimizden kat be kat daha zekiymiş.

Tek bir soru:

Dün akşam vakitlerinde ÖM çalışıyor mu idi? :) :)

Bende dün Onur abiye sormuştum Alev Çolak'la :) nasıl konuştunuz diye keşke silmeseydim o mesajı.. :P :P

Saadet, zaten başına ne geliyorsa sildiğin mesajlardan geliyor. : ) Önce Mahmudi, şimdi de Alev Çolak.

Oktay Mahmudi deyince aklıma geldi. Saadet´in Mahmudi´yle ilgili yazdıklarını ben de okumadım. Madem Onur Abi okumuş, iki kişinin bildiği sır değildir diyerek açıklar, böylece ben de öğrenmiş olurum dedim. : )

Onur Yavuz' Alıntı:
Saadet, zaten başına ne geliyorsa sildiğin mesajlardan geliyor. : ) Önce Mahmudi, şimdi de Alev Çolak.

Oktay Mahmudi deyince aklıma geldi. Saadet´in Mahmudi´yle ilgili yazdıklarını ben de okumadım. Madem Onur Abi okumuş, iki kişinin bildiği sır değildir diyerek açıklar, böylece ben de öğrenmiş olurum dedim. : )
Abi sen cidden aşırı zekasın... :)

Onur Yavuz' Alıntı:

Abi süpersiniz valla beni çok güldürdünüz.. :)

Ben de baktım Onur Abi ciddi ciddi yazmış, en iyisi konuyu mesaj atmayayım dedim :) Ah Onur Abi :P

Bu arada Uğur değinmiş gerçeğe, ben de daha önce bi konuda söylemiştim. Osman Aydın' ın bir diğer kullanıcı adı da Alperen Kaplan' dır. Kendisi bunca zamandır bizi kandırmaktadır. Pes doğrusu...

Yahu Uğur,Berkan nedir benle alıp veremediğiniz yahu... :)

Ayrıca Esra Abla(Gerçek) itiraf etti, Osman Aydın o imiş... İnanmazsanız kendisine sorun... :)

Esra Abla mı :)

Şimdi anlamadığım bir nokta var. Bi anket eklemek lazım konuya. Osman Aydın kız mı, erkek mi?

Arif Ateş, Osman kardeşimizin yeni ismi. Aman ha kendisine iyi davranın yeni isim almasın sonra. :)

Yahu ne Osman Aydınmış?Heryerden çıkıyor.

Bu arkadaş Türkiye derecesi yapacam demiyor muydu ?
Hangi isimle yapacak acaba :)

Hangi alanda yapacağı daha önemli abi.

Dil,Sayısal,Sözel olduğuna dair iddialar var... :)

Bana sayısalcıyım demişti, sitede sözelci olduğunu söylemişti mesela. :)

Bu Osman Aydın ''Astronot'' olucak içime doğdu.

Alperen Kaplan' Alıntı:
Hangi alanda yapacağı daha önemli abi.

Dil,Sayısal,Sözel olduğuna dair iddialar var... :)

Bana sayısalcıyım demişti, sitede sözelci olduğunu söylemişti mesela. :)
Alev Çolak Dilden yapar,
Osman Aydın Sözelden,
Suat Aydın Sayısaldan.. :ehue

Esra Abla'nın Osman Aydın olduğuna ihtimal bile veremiyorum.Mantıken böyle bir şey nasıl olur diye düşünüyorum valla :)

Hay Osman Aydın kadar taş düşsün başınıza:)

Sizin yüzünüzden forumdaki en sağlam müttefikimi kaybettim:)

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Hay Osman Aydın kadar taş düşsün başınıza:)

:) :) :)

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Esra Abla'nın Osman Aydın olduğuna ihtimal bile veremiyorum.Mantıken böyle bir şey nasıl olur diye düşünüyorum valla :)

Kendisine sor,geçenlerde büyük itiraf diyerek anlattı bana olan biteni... :)

Birde bunun msnden bana anlattığı bir hikayesi vardı.Tam küçük Emrah hikayesi, tabi burdaki versiyonu küçük osman oluyor :) :) :)

Emre Doğan' Alıntı:
Birde bunun msnden bana anlattığı bir hikayesi vardı.Tam küçük Emrah hikayesi, tabi burdaki versiyonu küçük osman oluyor :) :) :)

Anlat biz de duyalım abi,efsane olacak Küçük Osman... :)

Geri