Anti-GS yazmasın da ne yazarsa yazsın. 
O hayatta olmaz...Emre Özdoğan' Alıntı:Anti-GS yazmasın da ne yazarsa yazsın.![]()
Esra Ablacım dün çalışıyodum o yuzden giremedim.Sanırım Sende eski numaram varEsraGerçek' Alıntı:arman telefonlarına ulaşılamıyor..çıldırtma beni ses ver bi an önce..
gökçe çok sevindim.. tebriklerr![]()
ulannnn GökceeeeGökce Başaran' Alıntı:Arman bugün gözükmedi.İşleri var çocuğun.Tebrik eden herkesin yanakların öpüyormuş.
Ayrıca Arman çok güzelde patates yapıyor.Onu da söylemeden edemicem.Canım dostum benim.
Esra Ablacım dün çalışıyodum o yuzden giremedim.Sanırım Sende eski numaram varArman Akboğa' Alıntı:[quote="EsraGerçek":44fb4]arman telefonlarına ulaşılamıyor..çıldırtma beni ses ver bi an önce..
gökçe çok sevindim.. tebriklerr![]()
ulannnn GökceeeeGökce Başaran' Alıntı:Arman bugün gözükmedi.İşleri var çocuğun.Tebrik eden herkesin yanakların öpüyormuş.
Ayrıca Arman çok güzelde patates yapıyor.Onu da söylemeden edemicem.Canım dostum benim.
Onur BALCI' Alıntı:Patateste bir şey yoksa, kontrolden sağlam çıkarsın Gökce.![]()
ah keşke diyorum.. ne güzel olur .. baksana burak olayı ayarlamış.onur ya sende ayarla birde tabi benim ayarlamam lazım..nasıl olacaksa o.arkadaşlar siz gelin yahu hep beraber trabzona ..Gökce Başaran' Alıntı:Esra abla al Burağı önce Ankaraya Onur abileri tak koluna sonra da İstanbul'a gel.Patates,tost v.s herşey ben ve armandan
Bizim sağlık kontrolleri olacak inş. bişe çıkmaz.
Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Onur BALCI":9a995]Patateste bir şey yoksa, kontrolden sağlam çıkarsın Gökce.![]()
Eyvallah. Evet Hazırlık okuycakmısız Göztepede o biraz korkutuyo gözümü zaten bakalım napıcazYiğit Pazar' Alıntı:Arman ve Gökçe ,tebrikler.Arman,ben de Marmara gazetecilik bölümünde okumaktayım.Aynı kampüsteyiz.Nişantaşındayız.Yardım istersen,sana yardımcı olabilirim.Şimdiden bir uyarı okulu görünce şok olma.Hazırlık okuyacaksan ,ilk olarak Göztepe'de hazırlık okuyup sonra Nişantaşı'na geleceksin kardeşim.