Otis Livingston

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımız, geçtiğimiz sezon Almanya Basketbol Ligi Bundesliga’da sezonun en değerli oyuncusu olan ABD’li skorer oyun kurucu Otis Livingston’ı bir yıllık sözleşme ile kadrosuna kattı. 180 cm boyundaki yeni oyun kurucumuz Otis Livingston, 2023/24 sezonunda s.Oliver Wuerzburg forması ile çıktığı 35 maçta 20.6 sayı, 5.4 asist, 1.7 top çalma, 3.0 ribaunt ortalaması ile takımına katkıda bulunurken, 21.0 veririmlilik puanı ile sahada yer aldı.

Yeni transferimiz Otis Livingston’a Galatasaray Ailesi’ne hoş geldin diyor, parçalı forması ile başarılarla dolu bir yıl diliyoruz.

Kaç maçtır bakıyorum bakıyorum, yok... Yol yakınken yerine oyuncu bakılmalı. Oyun aklı çok kötü, tercihleri çok kötü, saha görüşü çok kötü. Desen ki fiziği ve deliciliğiyle fark yaratıyor, o da yok. Aksine dezavantajlı kalıyor fizik durumuyla da. Ne demeye kalacak o zaman takımda ? Hedeflere götürebilecek mi seni , yok. Maç zora girince güvenip top verebilir misin ? Muhtemelen Buğrahan daha güvenilir ve iyi.

Kaç maçtır bakıyorum bakıyorum, yok... Yol yakınken yerine oyuncu bakılmalı. Oyun aklı çok kötü, tercihleri çok kötü, saha görüşü çok kötü. Desen ki fiziği ve deliciliğiyle fark yaratıyor, o da yok. Aksine dezavantajlı kalıyor fizik durumuyla da. Ne demeye kalacak o zaman takımda ? Hedeflere götürebilecek mi seni , yok. Maç zora girince güvenip top verebilir misin ? Muhtemelen Buğrahan daha güvenilir ve iyi.
Almanya liginin normal sezon MVP'si bizde neden bu kadar kötü maçlar çıkardı sorgulamak lazım?

Almanya liginin normal sezon MVP'si bizde neden bu kadar kötü maçlar çıkardı sorgulamak lazım?
Alınırken çok kötü durumda denen Delgado da 17+10 ile tamamladı maçı. Çok bilinmeyenli denklem bu. Sizin bakış açınız da mantıklı, olabilir. Ben her denemesinde başarısız olan ve saçma denemelere gidip sinir eden bir oyuncu görüyorum maçlarda. Galatasaray'a bir faydası olacağını pek zannetmiyorum.