E
Eyüp Yıldız
Misafir
Arkadaşlar, Anka Otizm Sporla Yaşam ve Gençlik Kulübü'nden bugün çok güzel bir mail aldım, Otizimli çocuklar bizimle maç izlemek istiyorlar, bizimle Galatasaray diye bağırmak istiyorlar, kısaca bizim yanımızda olmak istiyorlar.
Hemen isteklerini kulübümüze ilettim, en kısa sürede bir maçta misafirimiz olacaklar(muhtemelen Tofaş maçında), bizden tek istekleri o gün yanlarında olmak, ben orda olacağım, sizleride beklerim efendim
Bana gelen mail aşağıda
------------------------
ANKA OTİZM SPORLA YAŞAM VE GENÇLİK KULUBÜ
MEŞE SOK. NO=6 TEPEKENT/B.ÇEKMECE
ÇOCUK, ÖĞRETMEN, VELİ TOPLAM 50 KİŞİ MAÇLARINIZA KATILMAK İSTİYORUZ. ÇOCUKLARMIZIN İÇİN SOSYALLEŞMEK ÇOK ÖNEMLİ. ÖZELİKLEDE BASKET OYNAMAYI VE SEYRETMEYİ ÇOK SEVİYORLAR. ŞİMDİDEN BU DUYARLI DAVRANIŞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. SAYGILARIMIZLA
Hemen isteklerini kulübümüze ilettim, en kısa sürede bir maçta misafirimiz olacaklar(muhtemelen Tofaş maçında), bizden tek istekleri o gün yanlarında olmak, ben orda olacağım, sizleride beklerim efendim
Bana gelen mail aşağıda
------------------------
ANKA OTİZM SPORLA YAŞAM VE GENÇLİK KULUBÜ
MEŞE SOK. NO=6 TEPEKENT/B.ÇEKMECE
ÇOCUK, ÖĞRETMEN, VELİ TOPLAM 50 KİŞİ MAÇLARINIZA KATILMAK İSTİYORUZ. ÇOCUKLARMIZIN İÇİN SOSYALLEŞMEK ÇOK ÖNEMLİ. ÖZELİKLEDE BASKET OYNAMAYI VE SEYRETMEYİ ÇOK SEVİYORLAR. ŞİMDİDEN BU DUYARLI DAVRANIŞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. SAYGILARIMIZLA