wotws
0
Kerem SEÇER' Alıntı:Bu arada ortalama değil de toplam oy önemliymiş
1 vermek o kadar da kötü değil yani![]()
Hatırlatayım
Kerem SEÇER' Alıntı:Bu arada ortalama değil de toplam oy önemliymiş
Kerem SEÇER' Alıntı:Açmaz olaydım başlığı :ehue
Başka bir pcden oy kullandım senin adınaemel dizili' Alıntı:İtiraf ediyorum,az önce oy vermek için girdim yanlışlıkla 1 puan verdim.Kendimi kötü hissediyorum.Bide bir oydan fazla verilmiyormuş üff. Oy artsın derken azalmasına sebeb oldum. :roll:
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Rahat ol Gülçin ablacım biz Barış'ın rakiplerine 1 puanları verip senin puanını amorti ederiz.
Bu arada Allah bağışlasın vatana millete hayırlı bi evlat olsun inşallah abla, Barış'ı kardeşim kadar çok seviyorum çok tatlı Allah nazarlardan saklasın inşallah.
Kerem SEÇER' Alıntı:[quote="Kerem SEÇER":1zb29sxe]Bu arada ortalama değil de toplam oy önemliymiş
Bu arada niye açmayayım abi başlık Tolstoy için kara cahil miyim ben?Kerem SEÇER' Alıntı:[quote="Onur Yavuz":3aeaowx3]Başlığı ilk gördüğüm anda Tolstoy´un ünlü eseri geldi aklıma. Sonra Kerem Tolstoy için başlık açmaz ki dedim. : )
Kerem SEÇER' Alıntı:[quote="Onur Yavuz":101etb5j]Başlığı ilk gördüğüm anda Tolstoy´un ünlü eseri geldi aklıma. Sonra Kerem Tolstoy için başlık açmaz ki dedim. : )
Kerem SEÇER' Alıntı:Geyik yapma Alperen. Silerim bak mesajlarını. Konuyu dağıtma![]()