Oylar Savaş ve Barış'a

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Rahat ol Gülçin ablacım biz Barış'ın rakiplerine 1 puanları verip senin puanını amorti ederiz :) .
Bu arada Allah bağışlasın vatana millete hayırlı bi evlat olsun inşallah abla, Barış'ı kardeşim kadar çok seviyorum çok tatlı Allah nazarlardan saklasın inşallah.

Canım, çok teşekkür ederim Barış için söylediklerinden dolayı. İnşallah iyi bir insan olur. Bu sevgiye layık olur en önemlisi. Bu arada, kafası sürekli "nasıl galip gelirim" diye çalıştığı için bazen hile yapabiliyor oyunlarda. Bu ara en çok üzerinde durduğumuz konu bu açıkçası. Sizlerin arasında büyüdü o ve biz ne kadar konuşursak konuşalım; sizlerden gördüğü daha çok aklında kalacaktır.

Kısacası, biz işimize bakalım. Başkalarının oylarıyla uğraşmayalım ;) Zaten şu anda yendik baksana desteğe :) :) :)

Teşekkür ederim Ayşegül beni vicdan azabından kurtardın :)
Gerçi Kerem Bey tekrar tekrar hatırlatmış,
Kerem SEÇER' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":1zb29sxe]Bu arada ortalama değil de toplam oy önemliymiş ;)

1 vermek o kadar da kötü değil yani :)

Hatırlatayım :)[/quote:1zb29sxe]ortalama önemli değilmiş,ama olsun. :)

Yakışıklı kardeşimiz Barış´a gereken desteği veriyoruz en ataklısından.Barış kazanmayacakta kim kazanacak! Gerekeni yapıyoruz Barış mutlu olsun yeter ki...

Herşey gönlünce olsun tatlı çocuk. ;)

Kerem SEÇER' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":3aeaowx3]Başlığı ilk gördüğüm anda Tolstoy´un ünlü eseri geldi aklıma. Sonra Kerem Tolstoy için başlık açmaz ki dedim. : )
Bu arada niye açmayayım abi başlık Tolstoy için kara cahil miyim ben? :)[/quote:3aeaowx3]
Kerem hazır elime fırsat geçmişken edebiyat konularına olan ilgisizliğini eleştireyim dedim.
: ) Yoksa cahillikle ne ilgisi var ki. : )

Konuyla pek ilgisi yok ama yine de sorayım. Geçen sezon Barış´ın Karşıyaka maçının ardından tribünlere çektirdiği üçlünün videosu var mı, varsa linkini alabilir miyim?

Arkadaşlar sözün özü; oy vereceğiniz kişi sıradan birisi değil, gelecekte tribünlerin Barış Abi´si olacak. Bizim çocuklar "Barış Abi bir resim çektirebilir miyiz" diye dört dönecekler. Barış da; "Bıktım artık, çocukluğumdan beri resim çektirmek istiyorlar" diyerek çevresindekilere dert yanacak. : )

Çorbada bizimde her gün bir oyumuz bulunsun ;)
Barış kardeşimizde bu yaşta ilk ödülünü alsın :)

Nazar değmesin, Allah analı babalı büyütsün, büyük adam olduğunu, okullardan mezun olduğunu, evlendiğini, hatta Galatasaray başkanı olduğu günleri gösterir inşallah :)

Allah bağışlasın valla cok seviyorum Barışı

10 puanımızı verdik hayırlısı olsun

Kerem SEÇER' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":101etb5j]Başlığı ilk gördüğüm anda Tolstoy´un ünlü eseri geldi aklıma. Sonra Kerem Tolstoy için başlık açmaz ki dedim. : )

Bu arada niye açmayayım abi başlık Tolstoy için kara cahil miyim ben? :)[/quote:101etb5j]

Onur Abi söylememiş sen niye söylüyorsun ne olduğunu abi.. :p

Bu arada diğer resimlere 1 Barış'a 10 puan veriyorum... :)

Ayrıca Kerem Abi valla iş tehdide kaldıysa annenlere bu sene Konya'ya geldiğini şikayet ederim. :ehue

Kerem SEÇER' Alıntı:
Geyik yapma Alperen. Silerim bak mesajlarını. Konuyu dağıtma :)

Murat Abi zaten bu günlerde gıcık olmaya başladı bana, bir de sen gelirsen başıma vay halime :) Yine Murat Abi haklı eşeklik ediyorum da kişisel garezinden dolayı bana bu yaparsan sonucuna katlanırsın abi... :)

Bu arada oylar Barış'a, diğer herkese Barış'ın annesi karşı çıksa da düşük puan. Ayrıca yazık hiç oy alamamışlar varsa onlara da oy verelim... :)

viewtopic.php?f=5&t=7192&start=0