• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ufak bir dip not olsun; Morrison için de Beşiktaş'a para ödememiz gerekiyor.
 
hawkins=melo

ünal aysal geldiğinden beri bütün transferlerimiz sıkıntılı oluyor. 3 ay konuşulan transfer mi olur yahu. hani biraz ağırlığı olur bu işlerin. bir transferi söylüyorsan yaparsın. sanki bit pazarından eski topçu alıyoruz kırk pazarlıkla. anlamadım gitti bu işleri.
 
Yine söylüyorum, keşke Kyle Hines'ı alabilsek, savunma ve hücumda takıma level atlatır, lig standartının üstüne çıkarır.
 
Geçen sene Beşiktaş'ta forma giydi sonuç olarak, bonservis bedeli ödememiz için üzerinden 1 sene geçmesi gerekiyor.
 
karşılıklı sözleşmenin fesh edilmiş olması durumu degiştirir diye düşünmekteyim...net bilgim olmamakla birlikte...
 
Geçen sene Beşiktaş'ta forma giydi sonuç olarak, bonservis bedeli ödememiz için üzerinden 1 sene geçmesi gerekiyor.

Oyuncuyu Beşiktaş yolladı yanlız eminmisin? Ayrıca geçen yıl Taurasi'yi aldık ama fenere bonservis ödemedik.Sebep olarak fenerin yollamasını göstermişlerdi...
 
hocam Morrison da eksik kalsın
 
karşılıklı sözleşmenin fesh edilmiş olması durumu degiştirir diye düşünmekteyim...net bilgim olmamakla birlikte...

Tamamdır, fesih olayını atlamışım.

17.1. Liglerde yabancı statüsüyle yer alan sporculardan herhangi bir kulüp adına sözleşme yaparak
tescil olup lisans çıkaranlar, bonservis bedelini ödeyerek başka bir kulübe transfer yapabilirler. Bu bedel
yabancı oyuncu ile imzalanmış son sezon sözleşmesi bedelinden fazla olamaz.
17.2. Ülkemizde en son yaptığı sözleşmenin bitiş tarihinden itibaren 1 sezon geçen yabancı uyruklu
sporcular serbestçe transfer yapabilir. Bu tip sporcular ülkemize ilk kez gelen yabancı uyruklu sporcular
gibi işlem görür.
17.3. Sözleşmesi süresinden önce fesih olunan yabancı oyuncular, bir sonraki transfer sezonunda
bonservis bedeli ödemeden transfer yapabilirler
 
nba'de yer almadıgımızı söylemiyim sana şimdi abes olur...EL takımı da olmadıgımıza göre...

sana tek tek istatistik sayamayacagım belli ki internetin var aç bak morrison'un beşiktaştaki istatistiklerine...hatta şuanki summer league performanslarını incele...

ek olarak hala anlamamışsın belli ki aklınca basketbol hakkında ahkam kesecegim diye...morrison hawkins'ten iyidir demiyorum...takımda hawkins'i degil morrison'u görmek istiyorum diyorum...itirazın var mı??

lebron nba'in en iyi 3 numarası olabilir ama ben batum'u tercih ederim misal...bi kıvılcım yandı mı?

Sen zaten kimle tartışsan genelde bu kalitesi eksik oyuncular yüzünden oluyor ve sonunda herkesi ahkam kesmekle suçluyorsun. Ama Lebron yerine Batum'u tercih edecek birine benim söyleyecek bir şeyim yok. Teşekkürler. İyi günler.
 
Oktay Mahmuti sonrası bir önemli parçamız daha kalbimizden koptu Tutku Açık bugün Beşiktaş'la anlaştı. Ergin Ataman onun yerini Cenk Akyol ile doldurur artık (!)

Murat Özyer'in açıklamalarından da anlaşılacağı gibi yabancı transferinde net bir gelişme yok. Anadolu Efes kadrosunu kurdu keza F.Ülker hemen hemen parçaları oluşturdu bir yabancı guard sıkıntıları kaldı. Biz ise henüz yabancı oyuncularımızı alamadık. Gidişat umut vermiyor kimse kusura bakmasın.
 
Cevher den sonra Dorsey de gelirse bir sonraki isteğim Lebron James olacak.

Aynen katılıyorum. Cevher'i çok severdim ben de, Dorsey'e de hayranım.

Yalnız Dorsey dışında 5 numara için adı geçen başka oyuncu yok yanılmıyorsam, hiç iyi değil bence bu.
 
Ağustos başı tüm transferler biter sıkıntı yapmaya gerek yok. Ergin hoca işini bilir. En iyilerini alacaktır.
 
Oktay Mahmuti sonrası bir önemli parçamız daha kalbimizden koptu Tutku Açık bugün Beşiktaş'la anlaştı. Ergin Ataman onun yerini Cenk Akyol ile doldurur artık (!)

Murat Özyer'in açıklamalarından da anlaşılacağı gibi yabancı transferinde net bir gelişme yok. Anadolu Efes kadrosunu kurdu keza F.Ülker hemen hemen parçaları oluşturdu bir yabancı guard sıkıntıları kaldı. Biz ise henüz yabancı oyuncularımızı alamadık. Gidişat umut vermiyor kimse kusura bakmasın.

Lig 2 hafta sonra mı başlıyorda bu telaş neden ? 3 aylık zaman var daha kaldıki en geç Ağustos ortasına kardo oluşturulmuş olur.

Yerli oyuncu kalitemiz FBÜlker'den daha iyi. Anadolu Efes NBA'den 2 tane oyuncu getirdi ihtiyaçlarına göre.

Her fırsatta dile getiriyoruz ama anlama zorluğu çeken anlayamayan kişiler halen çoğunlukta biz EuroCup oynayacağız ve ilgilendiğimiz oyuncular Euroleage oynayan o seviyenin oyuncuları kolay değil hemen ikna etmek kaldıki talip olduğumuz oyuncuları tek isteyende biz değiliz!..

Tutku AÇIK - Cenk AKYOL karşılaştırmasını nasıl yapabildiniz hayret gerçekten. Eleştirmiş olmak için eleştirmeseydiniz keşke. Tutku AÇIK, Oktay MAHMUTİ'nin sisteminde ikili oyunlarda iş yapan bir isimdi. Onun yerini Cenk değil Engin ATSÜR dolduracaktır. Ergin ATAMAN'ın oyun sistemine uyan bir isim Engin ATSÜR onu tercih etmesi kadar doğal bir şey yoktur.
 
İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
SABAH SEKERİ: G.Saray, baskette CSKAli Jamont Gordon'u 1.4 milyon $'a transfer etti.. Aksama resmen aciklanir..

Bu sene pek tutturamadı ama bakalım :)
 
@canisbakan

Galatasaray, Jamont Gordon'la öğleden sonra sözleşme imzalamaya çok yakın.. Hawkins için de bu hafta Beşiktaş'la masaya oturulacak.

Jamont gelsin ama Hawkins'e karşıyım.
 
Jamont ve Hawkins şampiyonluğun anahtarıdır. Domercant de Eurocup şampiyonluğunun...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst