• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar önerim : Jamont gordon , Hawkıns , A.anderson , Keselj , Bonsu , Perovic , Dor Fisher , Velickoviç ,Doron Perkıns gibi önemli oyuncuların bazılarını transfer etmeye çalışmalıyız.

Medley konusunda halen resmi açıklama yokmuş anladığım kadarı ile Maccabi cephesinden

Kaimakoglou bize hayır deyip Unics Kazan ile anlaşmış. Gelmezsen gelme be adam. :mad:

Ben Velickovic'i Kaimakoglou'na tercih ederim.Daha potansiyelli ve yetenekli bir adam.Kaimakoglou ise hücumda ona göre kısıtlı..En azından Ergin Ataman'ın tarzında Velickovic bize daha çok uyar gibi..

Ben Velickovic'i Kaimakoglou'na tercih ederim.Daha potansiyelli ve yetenekli bir adam.Kaimakoglou ise hücumda ona göre kısıtlı..En azından Ergin Ataman'ın tarzında Velickovic bize daha çok uyar gibi..

Kaimakoğlu savaşçı bir isim, ama ben Oktay Mahmuti'nin sisteminde bile öncelikli olarak Velickovic'i isterdim. Ergin Ataman'da hayli hayli Velickovic. Çok fark yaratabilecek bir adam, Teletovic'in gösterdiği önemli çıkışı artık Velickovic'den de bekliyorum, ama sakatlığı izin vermiyor. Bize gelme ihtimali ne kadardır, ben çok isterim, kişisel olarak da çok sevdiğim ve beğendiğim bir oyuncu. Yine de sakatlık riski düşündürücü...

Umarım tatmin edici transferler yapılır yoksa bu kadar beklentiye sokulan taraftara rağmen saçma sapan transferler yapılırsa bazı sonuçlar kötü olabilir. Hiç yapılmasın daha iyi vallaha rezil olmayalım yıldız yıldız dediler yine son dakika zorlama transferler yapılırsa cidden bu yönetim gidene kadar duygularımı bastırırım uzak dururum takımdan. Umarım rezil etmezler bizi..

Kordinatörümüz "resmi siteyi takip edin lütfen demiş" twitterdan

Yarın Hawkins transferi açıklanacak. İçim pek sinmiyor Hawkins'in yaptıklarından sonra ama.

Açıklanacak transfer Ersin dağlı olabilir ki tam süper olur.Çağlar torun da 2 saat önce acaba ERvin Dudley nereye imzalıyor yazmış.

Dudley aciklanacak, Saras haberi de yalan.

Erwin Dudley e sevinirim...
bjk den sadece Hawkins ve Erwin Dudley i istiyordum
Ama Hawkins kapak tadı verdı
Erwin Dudley bizde iş yapar

Ender-Engin
Göksenin
Cenk
Erwin Dudley-İlkan
Furkan-Sertaç

Bence çok iyi yerli kadromuz var
kaliteli yabancılarla ligi ve avrupayı sallayabiliriz...

Bu arada, bu yeni devşirme kuralları daha önce devşirilenleri etkilemiyor değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri