Eidson için harcanacak tek bir kuruşa acımam.
Almasınlar Beşiktaş'tan kimseyi, ödemeyelim bonservis falan.
O paraları Eidson'a yatıralım..
Şayet Henry Domercant ve Chuck Eidson alınırsa hiç lüzum yok Hawkins'i almaya. Derdine yansın artık o.
Bu ikili ortalığı darmadığın etmeye yeter zaten, artık bizim de eşleşme problemi yaracak çok yönlü iki oyuncumuz olmuş olur böylece.
Domercant işi oldu artık, yarın açıklanabilirYanına inşallah Eidson gelir, orası çok muhim Hawkins de uygundur oraya.
Ya iyi hoş da, Eidson çok iddialı bir isim. 32 yaşında, gayet kariyerli ve donanımlı bir adam Euroleague'den rahat sözleşme alabilir bence. Gelmesini çok çok isterim ama, zor görünüyor transferi.
Üçü de olur bence. Bence Domercant 1 kullanılabilir zaman zaman. Oyun kurucu pozisyonunda Fener Mccalebb'i alırsa Efes zaten Farmar aldı bence bizde bu pozisyonlara yoğunlaşmalıyız. Çünkü 1 numarada Efes ve Ülker bizden bir adım önde olacaktır ne olursa olsun. David hawkins 3 Eidson 2 oynarsa anca dengeleriz oyunu bence. Ben de Eidson gelmiş gibi konuşuyorum ama geçen sene Galatasaray taraftarı Avrupa'da gördüğüm en iyi taraftar dediğinden beri Eidson gelsin diyorum kendi kendime![]()
32 yaşından sonra para konuşur![]()
Üçü birden gelirse pg olarak Eidson oynar.Domercant ball handling özeliği iyi bir adam değilki pg oynasın.Boyunun 2.02 olduğuna aldanmayın Eidson'ın saha görüşü falan üst düzey