• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Pankart Önerileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08

Önder Ç.

0
Yönetici
Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
www.gsbasket.org
@Önder Ç.
Gecen seneki pankartımız duruyor fakat oldukça yıpranmış bir halde. Bu yüzden yeni bir pankart yaptırmak iyi olur.

Lütfen pankart design önerilerimizi gecelim...

30 metre....
GALATASARAY AMATÖR ŞUBELER...
abdi ipekçi orta taraf bunla kapanacak...
para çıkarsa 2 metre yükseklik 30 metre genişlik.. ama para koyacak galatasaraylı adam lazım
hiç öyle cafcaflı bişey yazdırma taraftarı değilim ben.. ondan 3 kelime ama herşeyi G.A.Ş anlatıyor

Basket maclarina asilacaksa..

YENILMEZ ARMADA ! derim

hop yenilmezArmada yı kimse yaptırmasın!!! o benim yeni ORGANİZASYONUMUN PAnkartı walla mewzu yaparım!!!!!

Bahtsizbedewi' Alıntı:
hop yenilmezArmada yı kimse yaptırmasın!!! o benim yeni ORGANİZASYONUMUN PAnkartı walla mewzu yaparım!!!!!

O zaman ilk maca hazır olacak sekilde yaptırıyorsun bu pankartı....

Her ananın oğlu asker olabilir ama her genç kızın sevdiği jandarma olamaz :lol: :lol:
nasıl pankart arda abiyede bi sorun :P

http://www.gsbasket.org diye yaptırmayalım pankart iyi kötü bu senede idare eder tahminim

Yenilmez Armadalar olabilir güzelde olur hatta

hatta hiç yaptırmasakda olur diyorum ben
sonucata tarabyanın toplam 1 turubunu var
maclara az seyirci cok pankart geliyor yer kalmayabilir :lol: pankartlar için

Ben tarabyada biliyorum

beykler yenimezarmada konusunda cıddıyım BENDEN BASKA YAPTIORANIN CANINI SIKARIM ONA GÖRE (hem wallaha hemide billaha) KİMSE MERAK ETMESİN HAYIRLISIYLA PANKARTIMIZ bEN İLK ANKARA MAÇINDA DA ASACAM...

GALATASARAY BASKETBOL

Bahtsizbedewi Yenilmez Armada !'yı yaparsan çok iyi olur.

Yahu SON KEZ YAZIYORUM
yenilmezArmada PANKARTINI BEN YAPTIRIYOM ANLAŞILMIŞTIR UMARIM DAHA DA YAZMIYACAM!!!

NEVER YOU WALK ALONE

işte budur :lol:

Bu işlerin fazla içinde değilim ama Gsbasket.org pankartı bence yaptırılmalı.Şahsen ben bu sitenin varlığını 2-3 yıl önce bu pankartı görüp anlamıştım.Siteyi baya bir tanıtıyor.

bencede pankart dolu ayrıca butun grupların pankartıda var maca gelşen gruplar uA harıc asıolar zaten ama panakrtsa,yenılmezarmada gusel o yapacak kardesımız yapar onu..eger yapılcak varsa tanıdık reklamcı var burda ucuza yaparız bısıler..

gsbasket pankartı yaptıralım ...

fazlasina gerek yok sanirim ...

biz gercekten birseyler icin ugrasiyoruz ...Umarim eski ruh doner...

murat abı ne saman baslıo bu lıg ulker macında gorusurz abı!!pankart ısınıde dedıgım lazım olursa tanıdık reklamcı var!

Geri