Paris Turnuvası 29-30 Eylül

Son hazırlık maçında takımı hazır gördüm yeterince. Domercant ile Gordon'un da katılmıyla tutulması zor bir takım olacağız.

Bence kadro yeterli, takviyeye gerek yok.

Takım iyi gidiyor. Domercant ve Gordon'un oynamadığı bir maçta Maccabi'yle başabaş mücadele etmemiz güzel bir gelişme. Hawkins takımın lideri ve her maçta fark yaratıyor, Ndong ve Macvan da ilk maçlardaki tutuk görüntüden kurtulmuş durumdalar. Göksenin'in topla beraber daha etkili olabilmesi için katetmesi gereken çooook mesafe var. Bazen basketbol topunu ilk defa eline almış gibi davranıyor, ne yapacağını bilmez bir halde.

Ben hala Lakovic'i kullanmamız gerektiğini düşünüyorum. Ligde bile faydalanabiliriz ondan. Ndong dinlendirilmek için tribüne, Ersin-Furkan beş, Macvan-İzzet dört numaraya. (İzzet'in alınacağını varsayıyorum. Ancak görünüş o ki Ergin hoca Lakovic'i düşünmüyor)

Arroyo deniliyor ama o zaman Gordon'a ne gerek vardı ki? Böyle de bir sıkıntı ortaya çıkıyor.

Arkadaşlar hislerim şunu söylüyor daha sezon başında bu kadar sakatlık yaşıyorsak sezon başlarsa vay halimize.Topu topu 8-10 hazırlık maçı oynadık adı üstünde hazırlık maçı ve sakatlar ard arda geldi.Bence kesin 6'cı yabancıya ihtiyacımız var.Umarım bu Arroyo olur.Hem Gordon'u da 2 numarada (özellikle de Eurocup'da) daha fazla fayda verecek şekilde kullanırız hemde dünya çapında kendine çok güveni olan takıma güç katacak bitirici özellikleri olan bir oyun kurucumuz olmuş olur.İzzet'de yerli statüsünde takıma katılabilirse bence çok daha sağlam ve sakatlık risklerine karşı önlemi olan bir kadromuz olur.İddaa ediyorum aşağıdaki kadroyla tüm kupaları toplarız...

1.Arroyo-Ender-Engin
2.Gordon-Göksenin-Domercant
3.Cenk-Hawkins
4.Ersin-Macvan-İzzet
5.Furkan-N'Dong

Aroyyo bence 6.yabancı olarak şart olmalıdır...Aroyyo+İzzet ' in transfer edilip Lakovic ve Sertaç ile yolların ayrılması gerekiyor.

Aroyyo bence 6.yabancı olarak şart olmalıdır...Aroyyo+İzzet ' in transfer edilip Lakovic ve Sertaç ile yolların ayrılması gerekiyor.
Geçenler de mağlubiyet almayız diyordunuz şimdi gereksiz masraf olmaz mı zaten şampiyon olacak takıma ekstradan para harcamak.

Geçenler de mağlubiyet almayız diyordunuz şimdi gereksiz masraf olmaz mı zaten şampiyon olacak takıma ekstradan para harcamak.

Sakatlık ,sakatlık bizim klüp olarak şansızlığımız maalesef bu sakatlıklar.Bugün 6-7 kişiyle Maccabi'ye karşı oynadık.Sezon için de böyle olmamalı.Takımın ruhu bence iyi ama takviyede şart sakatlıklardan başımız ağrımaması için.Arroyo gelmesede bu takım şampiyonluklara oynar ama zorlanarak oynar, gelirse çok rahat izleriz maçları...

Maglubiyet almayız sadece sakatlık ihtimaline karşın benchi hali hazırda tutmak gerekiyor.. Rakiplerin sağı solu belli olmaz.Kasti hareketler havalarda uçuşuyor maçlarda..

Sakatlık ,sakatlık bizim klüp olarak şansızlığımız maalesef bu sakatlıklar.Bugün 6-7 kişiyle Maccabi'ye karşı oynadık.Sezon için de böyle olmamalı.Takımın ruhu bence iyi ama takviyede şart sakatlıklardan başımız ağrımaması için.Arroyo gelmesede bu takım şampiyonluklara oynar ama zorlanarak oynar, gelirse çok rahat izleriz maçları...
Yok Abi yanlış anlaşılmasın ben alınmasın demiyorum hatta Arroyo'yu çokta beğenirim gelirse başarılı olacağına da şüphem yokta Onur Bey geçenler de çok iddialı konuşuyordu kimse yenemez bizi diye onun için söyledim.:)

Domercant gelince bir anda takım 3 seviye atlar..Bugün Domercant olsaydı en kötü 18 sayısı vardı.Ve 5 sayı ve üzeri almıştık maçı..

Yok Abi yanlış anlaşılmasın ben alınmasın demiyorum hatta Arroyo'yu çokta beğenirim gelirse başarılı olacağına da şüphem yokta Onur Bey geçenler de çok iddialı konuşuyordu kimse yenemez bizi diye onun için söyledim.:)

He he :) geçen sene Cska'da yenilmez diyorlardı.İlk biz yendik sonra kupayıda kaybettiler.
Ama bugün 6-7 kişiyle Maccabi ile kafa kafaya oynuyorsak tam kadroyla bence Eurolig final four'a bile girer bu takım.Dikkat ettim de Ergin hoca kendinden çok emin çok rahat bir hoca, David Blatt hop oturuyo hop kalkıyor yani bugün 6-7 kişiyle oynamamız onu farklı mağlubiyetten kurtardı bence.Ergin hoca bu sene bizede geçen seneki gibi kupaları kazandırırsa Türkiye'nin Obradoviç'i , İvkoviç'i olur.Bence en önemli özelliği oyuncularla bireysel ilgilenip özgüvenlerini çok yukarılara taşıyor.Geçen sene Serhat Çetin ile Barış Hersek'e bi gaz verdi adamlar hala üst seviye oyuna devam ediyor(bugünde süper oynayıp kupayı kazanmalarında çok etkili oldular).
Ayrıca eski bir oyuncumuz olarak Tutku'yu tebrik ediyorum bence maçı getiren adam oldu.Maç sonu Oktay hocaya da sarılması çok güzel bir görüntüydü.Keşke takımda kalsaydı diyoruz belkide ama hayat bu, inşallah çok başarılı bir sezon geçirir.Yeni takımında özelliklede eurolig de başarılar kendisine...