Parmak kırığı

Ameliyat mı.. Parçalı kırık olmadığı sürece ameliyat çok gerekli değil diye biliyorum. Zaten ara parmaksa bir aparat takıyorsun her şekilde. Onla idare edebilirsin diye tahmin ediyorum. Ama kırık dediğim gibi parçalı y a da farklı bir kırıksa o zaman farklı.

Benim 5-6 sene önce sol el serçe parmağım kırılmıştı.1.5 ay alçıda kaldı hiç ameliyat falan denmemişti.Belki küçük parmak olduğu için olabilir.

Benimde 2 sene önce Denizlisporla Oynadığımız Maçta Dizim Dönmüştü.Uzun Süre Futbol Oynamamıştım.Geçen Senede İdmanlarda İstasyon sırasında kasığımda ödem oluşmuştu ve geçen seneyi futbol oynamadan kapamıştım :( Daha Yeni koşulara ve kuvvete başladım :(

Bende geçen yıl Galatasaray futbol ve basketbol takımlarının neden bu kadar çok sakatı oluyor diye düşünüyordum.. :)

Baksanıza taraftarlarına bu kulübün.. Normalmiş yani herşey. :ehue

bende kızlara hava olsun diye smaç basmak isterdim ama basamıyorum :) :) :)
onun yerine bol bol şut atıyorum ve artistik paslar veriyorum ;)

Parmak çıkıklığı diyen arkadaşlar bana gelsin,benim 4 parmak çıkmıştı ve halen çıkmış olup olmadığından emin değilim :) Çembere asılmaktan parmaklarım acıyor ve çok kötü şiş.

Geçmiş olsun Serhat birader.Eğer kırık büyükse ameliyat şart ama yok değilse ufaksa veya çatlak varsa doktor kontrolinde alçıya alırlar haftada 1 doktora gidersin.Korkacak bir şey yok 3-4 ay sonra ağrı falan kalmaz merak etme rahat ol sen ;)

Nazar değdi galiba. Bu akşam maçta çok ters top geldi. Bounce pass çok sert geliyordu. 4 parmağı kaçırdık son parmak topta kaldı :)

Ben tam tersini düşünüyorum.
Kalbin kırıldı mı yeni yelkenlere ufuk açarsın.
Parmak kırıldı mı iyileşene kadar beklersin mecbur :)

Burak Ceyhan' Alıntı:
Parmak çıkıklığı diyen arkadaşlar bana gelsin,benim 4 parmak çıkmıştı ve halen çıkmış olup olmadığından emin değilim :) Çembere asılmaktan parmaklarım acıyor ve çok kötü şiş.

Geçmiş olsun Serhat birader.Eğer kırık büyükse ameliyat şart ama yok değilse ufaksa veya çatlak varsa doktor kontrolinde alçıya alırlar haftada 1 doktora gidersin.Korkacak bir şey yok 3-4 ay sonra ağrı falan kalmaz merak etme rahat ol sen ;)

Sağol Burak, ameliyata gerek yok diyen doktorları dinlemeye karar verdim, tırsıyorum zaten ameliyattan :))

Serhat Abi doktorlarda durum 2-2 ise bence farklı bir doktora git. Zamanında benim sol el bileğim kırılmış, küçük kemikler darmadağın olmuş ve kaslarda da birçok problem çıkmıştı. Ama devlet ve özel olmak üzere bazı hastaneler "Maşallah, bir şeyin yok. Şişmiş sadece, turp gibisin." demişlerdi ve bu hastaneler isim yapmuş kuruluşlar. Bazı kırıkların anlaşılması, anlaşılması halinde bile doğru tedavinin saptanması mümkün olmayabilir. Abartısız(hala duruyordur belki) 17 tane röntgen çekilmişti ve bir bu kadar doktor incelemişti; sadece Acıbadem'in ve Galatasaray'ın kulüp doktoru anlayabilmişti. Dört ay alçıda, bir sene atelde kaldı. Aradan çok uzun bir zaman geçmesine rağmen hala kışlarım soğuktan dolayı ağrılarla geçiyor ve denize girmek bile problemli oluyor. Parmak kırığı diye geçme bence Serhat Abi, tekrar iyi doktor peşinde koş(özellikle gittiğin yerler arasında Kızılay varsa, kesin başka bir yere daha git), sonuçta sağlık. Malesef bende doktorlara güven kalmadığı için artık bu tarz hassas konularda birkaç doktorun fikri yeterli gelmiyor bana, hele 2-2'lik beraberlik varsa ;)