Pelin'in bu başına buyruk davranışlarının sorumlusu Efe Güven ve Zeynepgül Enedir.
Cem Bek 31 Ocak 2022 #21 Pelin'in bu başına buyruk davranışlarının sorumlusu Efe Güven ve Zeynepgül Enedir.
Çağdaş Ozan Büyükkaya 16 Şub 2022 #24 Bence iyi bir yedek olarak takımda kalabilir. Bu kadar sorumluluğu kaldıracak bir oyuncu değil.
Emrah Bilgili 16 Şub 2022 #26 Önümüzdeki sezon takımda kalacaksa süresi 20 dk'yı geçmemeli. Her maç Pelin'in 34 dk ve üzeri oynaması,hem kendisine,hem takıma ciddi zarar veriyor.Tabi bunun içinde iyi yerlilerinin olması lazım.
Önümüzdeki sezon takımda kalacaksa süresi 20 dk'yı geçmemeli. Her maç Pelin'in 34 dk ve üzeri oynaması,hem kendisine,hem takıma ciddi zarar veriyor.Tabi bunun içinde iyi yerlilerinin olması lazım.
Cem Bek 10 Tem 2022 #31 Işıl yada ben resti çek Galatasaray'a, sonra gitmek istiyorum de ve anlaşan Tuğçe'nin de başka takıma gitmesi için baskı yap. Kötü oyuncusun biliyorduk da kötü de insanmışsın. Bir daha bu formayı giymezsin umarım!
Işıl yada ben resti çek Galatasaray'a, sonra gitmek istiyorum de ve anlaşan Tuğçe'nin de başka takıma gitmesi için baskı yap. Kötü oyuncusun biliyorduk da kötü de insanmışsın. Bir daha bu formayı giymezsin umarım!
Ali Aksu 6 Ağu 2022 #34 Takımda kalmış. Umarım kendine çeki düzen verir ve nerede olduğunun farkına varır!
Çağlar Seventekin 1 Eki 2022 #35 Senin amacın ne? Resmi maçlar başlayınca da böyle lakayıt ve vurdumduymaz takıl da görelim!!!
Abdullah Polat 10 Kas 2022 #36 Çok kötü oynuyor ve her maç daha kötüye gidiyor sanki.. Böyle devam ederse net gönderilmeli.
Funda Küçük 6 Mar 2023 #39 Üç sayı isabeti bulamıyorsun artık anladık peki pota altından boş kaçırmalar nerden çıktı?