mithat abi senin oy kullanma hakkın var mı kongrede?
kenan kenkol' Alıntı:Takımımızın bir düşüş yaşamasını doğal karşılıyorum,her zaman aynı konsantrasyonda oynayamazsınız ama mutlaka toparlanma süreci olacaktır.Biraz daha sabretmemiz gerekiyor,tabii ki şu andaki pozisyonumuz için böyle bir lüksümüz yok ama oyuncular bunu halledeceklerdir teknik ekiple beraber....İdari kadroya gelirsek;gerçekten çok komik ALİ TURSAN ve MURAT TÜMER...florya çalışanları bile hangisinin daha yetkili olduğunu bilmiyor,tüm işleride altlarında çalışan ama daha konulara hakim olanlar yapıyor veya yönlendiriyor...Bence seçime kadar böyle giderde sonrası ne olur bilmiyorum,umut ediyorum ki kim gelirse gelsin erkek takımının başına Doğan Hakyemezi,bayan takımının başına da Müge Berkalp'i getirirlerde doğru işler böylece başlar şubemizde
Mithat Duran' Alıntı:Taraftar için yalnız günlük başarı ön plandadır,ama kimse kulübün borcu 300 mil. dolar olmuş gelir gider farkı 53 mil. dolar olmuşa bakmaz.Bakanada kafatasçı liseli işte bunlar yakıştırmaları yapılıyor.
Sühan Cem' Alıntı:Mithat bey sanırım GS Taraftarı değil... Onun GS'da baktığı değerler farklıymış..Ne şanssa mehmet cansun'dan 58 milyon $ borç deviri alan Canaydın ise borçları arttırdıkça 3 dönem üstüste seçilmiş. Üstüne, onun işaret ettiği aday kazanmış seçimleri.
Veee Birden GS'lıların (?) borçlara bakası gelmiş. İyi bir şey yapanı nasıl eleştiririm anlayışının uzantıları bunlar.. Mithat bey siz belki bilmiyosunuz ama bugün başkanımız klübe 5 milyon lira daha kazandırdı.. Nereden biliyormusunuz? Hasnun Galip ve Floryadaki atıl malzeme, çöp ve hurdaları satıp bu geliri elde etti. Floryanın çöpünden bile kar sağlamaya çalışan bir adama, borçların hesabını sormak bence en başta büyük bir etik ayıptır. GS spor klübü tarihinin en iyi sponsorluk anlaşmalarını yaptı (ki bu sponsorlar, liseliler benim mallarımı kullanabilir diye vermiyor bu parayı) Vakıfbanka borçlar yüzünden riva'yı elimizden çıakracakkken, Vakıfbankın borçlarını ödenebilire cevirdi ve o borcu 10 seneye yaydı. Bu arada o riva'yı da minumum 500 milyon gelir getirecek bir değere çevirdi..
Yaptığınız aynen deniz baykal muhalefeti gibi bir durum. Ya bir insnanı eleştirirken, bu adam hiç mi iyi bişi yapmaz.Arda iyi bir şey yapmışsa, buda söylenip teşvik edlmezmi? İtiraf edin GS devre arası transferleri yaptığında, Fenerli arkadaşalarınızla dalga geçip keyifden içkinizimi yudumluyordunuz. Yoksa takım mahvoluyor diyip kahrınızdanmı içiyordunuz?
Mithat Duran' Alıntı:Öncelikle seçimle ilgili konuşacaksak bunu başka,bir başlık altında yapalım!!!
Bir adam düşünün bir takımın idari menejeri veya kordinatörü,tesislere geliyor ama kimse bu adamın neci olduğunu bilmiyor,kimsenin özeli beni ilgilendirmez ancak o yer florya ise, o kişide orada idari bir görevdeyse kılık kıyafetine dikkat edecek.Disco'ya gelir gibi işe gidilmez.