Play-Off 1.Maç | Galatasaray 82- 61 Tarsus Belediye

METİN SEBAT' Alıntı:
[quote="Kerem BOZGEYİK":kxfoqtdn]Keita evli değil diye biliyorum, Sühan'ın yazdığı senaryo gerçek kesit gibi...Maç bittikten sonra Sophia Keita'nın bulunduğu tribüne döndü bir el hareketi yaptı,valla olsa süper olur Keita'da Türk olurdu kafamız rahat olurdu...:)İkiside hırslı ikisinide kişisel olarak çok seviyorum ve çok beğeniyorum...Çöpçatanlık gibi oldu biraz ama işte insan istiyor...
Arkadaşım ligde türk pasaportlu oyuncu ancak bir tane oynatabiliyorsun[/quote:kxfoqtdn]

Evet bir tane oynuyor,Keita'yı bayan basket takımında oynatmayımı düşünüyorsunuz,Anlamadım valla... :)
 
İki büyük onun peşinde!

Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin gelecek sezon Bayanlar Euroleague'de ses getirecek bir kadro oluşturması hedefleri üzerine harekete geçen Galatasaray'dan dev hedefler. Sarı-Kırmızılılar, öncelikle son Euroleague şampiyonu Spartak Moskova'nın ABD'li pivotu Sylvia Fowles'e renklerine bağlamaya çalıştığı öğrenildi. 25 yaşında ve 1.98 metre boyundaki ABD'li oyuncuya Fenerbahçe, Ros Casares ve Spartak Moskova'nın da talip olduğu öğrenildi. 750 bin doların üstündeki sözleşmesiyle en çok para kazanan oyunculardan biri olan Fowles, Euroleague'de 14.1 sayı ve 8.8 ribaund ortalamalarını tutturmuştu.

Galatasaray'ın bu arada eski oyuncusu Seimone Augustus ile büyük ölçüde anlaştığı ileri sürüldü. Ülkemizde 2008-09 sezonunda Sarı-Kırmızılı formayı giyen Amerikalı oyuncu, WNBA'in en önemli skorerlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Sarı-Kırmızılıların bir diğer önemli oyuncu Rebecca Lynn "Becky" Hammon (1977- 1.68 m) ile yakından ilgilendiği öğrenildi. İspanya'nın Ros Casares takımında forma giyen Hammon, geçen sezon All-Star olduğu WNBA'de İlk Takıma da seçildi. 2007-09 yılları arasında CSKA Moskova'da forma giyen başarılı oyuncu, 2008'de Rus vatandaşlığına geçerek, milli takımda forma giydi.


Türkbasket
 

Üst