Re: Galatasaray-Beşiktaş Play-off 1. maçı
inleyen nağmeler inlesin dursun 1-0 öne geçtik haberiniz olsun
inleyen nağmeler inlesin dursun 1-0 öne geçtik haberiniz olsun
arif ateş' Alıntı:3lüklerimiz yine çok feciydi, 27de 8 ile %25.
2liklerimiz muhteşemdi,42de 27 ile %63
serbest atışlarda milo ve hosley her zamnki gibilerdi.
mücadelemizi beğendim,savunma da hoşuma gitti.
2. maçıda kazanıp 2-0 a getirmemiz lazım.
Polat Kocaoğlu'na niye şans verilmedi acaba,Tolliver dan çok çok daha kaliteli şütör bence.
Tavrın beni öldürdü Alperen :ehue :ehueAlperen Kaplan' Alıntı:Osman Aydın nasılsın?
Bende,ancak bir sözü´de unutmamak lâzım "Çıkmadık candan ümit kesilmez"Selçuk Kahveci' Alıntı:anı yaşıyoruz geleceği düşünmüyoruz. bu maça güvenerek ikinci maça çıkacaz. ikinci maçtan hiç ümitli değilim açıkcası
O zaman hiç kimse kendini boşuna yormasın bırakalım Efes-Fener final oynasınlar şimdiden :roll:Okan DAMGACI' Alıntı:final belli efes fener galatasaray ve telekomdan suanki goruntuleriyle hicbirsey olmaz
"Final belli. Efes, Fener, Galatasaray ve Telekom'dan şu anki görüntüleriyle hiçbir şey olmaz." mı, yoksa "Final belli: Efes ve Fener. Galatasaray ve Telekom'dan şu anki görüntüleriyle hiçbir şey olmaz." mı?Okan DAMGACI' Alıntı:final belli efes fener galatasaray ve telekomdan suanki goruntuleriyle hicbirsey olmaz
O zaman hiç kimse kendini boşuna yormasın bırakalım Efes-Fener final oynasınlar şimdiden :roll:[/quote:1ynosy5x]Mustafa Yanar' Alıntı:[quote="Okan DAMGACI":1ynosy5x]final belli efes fener galatasaray ve telekomdan suanki goruntuleriyle hicbirsey olmaz
"Final belli. Efes, Fener, Galatasaray ve Telekom'dan şu anki görüntüleriyle hiçbir şey olmaz." mı, yoksa "Final belli: Efes ve Fener. Galatasaray ve Telekom'dan şu anki görüntüleriyle hiçbir şey olmaz." mı?Onur BALCI' Alıntı:[quote="Okan DAMGACI":38e86ws5]final belli efes fener galatasaray ve telekomdan suanki goruntuleriyle hicbirsey olmaz
iyimi oynadık birde telekom macında iyi oynadık demeyin telekomun ahı gitmis vahı kalmıs zatenCihan Uzunçayır' Alıntı:uzun zaman sonra takımın bu kadar iyi oynadığını gördüm,aslnda telekom maçında da iyi oynadık ama gereken farkın çok fazla olması direncimizi kırmıştı.bugünkü oyuna devam