Play-Off 1. Maç | Galatasaray MP 80 - 66 Tofaş

Play-Off çeyrek finalinde rakibimiz Tofaş oldu. Tofaş ile 3 maçlık seride karşı karşıya geleceğiz ve 2 maçı alan taraf yarı finale yükselecek.

Serinin ilk maçı Cumartesi veya Pazar günü sahamızda oynanacak. Pazar günü futbol maçımızın olması ve Engelsiz Aslanlar'ın olası final maçı olması dolayısıyla maç muhtemelen Cumartesi günü oynanacak.

Tofaş ile Bursa'da oynadığımız ilk maçtan 75-95 galip ayrılmıştık.

http://www.tbl.org.tr/beko/mac.asp?m...ezon=2011-2012

Sahamızda oynanan maç ise 2 uzatmaya gitmiş ve maçtan 103-102 galip ayrılmıştık.

http://www.tbl.org.tr/beko/mac.asp?m...ezon=2011-2012

Uzun yıllar sonra ilk kez şampiyonluğa bu kadar yaklaştığımız bir sezonda taraftar olarak takıma çok daha fazla sahip çıkacağız. Bu sebeple herkesi maç seçmeden bütün Play-Off maçlarında tribüne davet ediyoruz.

Maç saati ve biletler netleştiğinde konuyu düzenleyeceğiz.

Son haftalardaki kötü performansı, play-off öncesi takımın form düzeyini ayarlaması olarak algılıyorum. Dolayısıyla Tofaş serisiyle birlikte Galatasaray'ın ciddi bir ivme yakalayarak Euroleague oyun seviyesine çıkacağını düşünüyorum. Unutmayalım ki, bu takım top 16'da Olympiakos'la aynı galibiyet sayısına sahipti ve Olympiakos şu an final-four'da... Galatasaray, saha içi düzeni ve kadro derinliğiyle şampiyonluğun en önemli favorisidir.

Tofaş potansiyelli ve süpriz yapmaya hazır bir takım o yüzden çok iyi konsantre olup onları ümitlendirmeden maçı ilk yarıda bitirmeliyiz. Umarım rahat kazanırız çünkü serilerin ikide bitmesi süprizlere açık bir ortam yaratıyor.

Geçen sene Play-Offlarda taraftarın git gide vites artırdığını düşünürsek bu sene katlanarak gidecektir.Salon dolmalıdır bence bu kadar net,çünkü artık tüm sezonun emekleri alınacak herkes bunun farkında olsun.
Maça gelirsek, takım play-off sertliği gösterecek ve iyi bir oyunla geçeceğiz diyorum Tofaşı,olması gereken budur.Bu yolun sonu şampiyonluk !

Maç Cumartesi 17:30'da olacakmış sanırım ama Engelsiz Aslanlar grupta lider olursa o saatte onların da maçı oluyor. Hem bu maçı hem de o maçı izlemek için İstanbul dışından gelecek olanlar için zor bir tercih olacak.

Programa baktım da şampiyonada pazar günkü klasman maçlarının bir bölümü Ahmet Cömert Spor Salonu´nda oynanacak. Anlaşılıyor ki şampiyona için salonun özellikleri ön planda değil. Hal böyle olunca neden kendi evimiz olarak gördüğümüz Abdi İpekçi´de (kaldı ki Abdi İpekçi´de Dünya Şampiyonası ve Kadınlar EL Final 8´i oynandı) değil bu turnuva diyorum.

Tofaş maçıyla ne ilgisi var derseniz; sebebini bir üstteki iletide Kerem açıklamış...

tofaş maçının cumartesi günü 20.00 de olması benim açımdan sevindirici oldu ama umarım taraftarlarımız adına da saat uygundur..insallah dolu tribünler önünde playoff'un ilk maçından galibiyetle ayrılırız...

Taraftar için muhteşem bir saat. Haftasonu dersane vs. nedeniyle gidemiyordum lig maçlarına. Benim gibi bir sürü arkadaşım var böyle. O nedenle salon dolacaktır diye düşünüyorum :)

amerikalıların lafını hatırlatırım.PLAYOFF LAR ERKEKLERLE ÇOCUKLARIN AYRILDIĞI YERDİR.O şöyle takımmış bu böyle takımmış.Hikaye bunlar.
Cimbom bu sene şampiyon olacak.

yukarıda arkadaşın dediği gibi tofaş ilginç bir takım ve kaybedecekleri bişey yok.. belki çoğumuz bu sene onlarının playofflara girmesni bile beklemiyoduk..bence onlar kafa olarak bizden daha rahatlar. ama yinede geçeriz bu seriyi..

Tofaş iyi bir takım olabilir ama bu playoff ! Takımımız 2-3 tık daha yukarı cıkartacaktır kendını. Özellikle şunu belirtmek istiyorum Playofflar başkadır, Shumpert Bambaşkadır. .

Tofaş çok tehlikeli takım. Düşünmek bile istemiyorum ama ilk maçı verirsek bizim için kabusun başlangıcı olur ve bu kabus uzamadan Bursa'da gelecek mağlubiyetle son bulabilir. O yüzden rakibe umut vermeden ilk maçta mesajı verip ezip geçmemiz lazım. Rakibin tehlikeli olması ve bizim form düşüklüğümüz açıkçası beni çok korkutuyor. Ama her zaman olduğu gibi takıma güvenimiz sonsuz.

Ligdeki son maçta Tofaş çok zorlamıştı bizi. Ve ligin son 4-5 maçında takım formsuz bir görüntü çizdi. Artık play-off larda takım vites yükseltecektir. İlk maçtan yumruğumuzu vurup mesajı vermemiz lazım.