Play-Off 2. Maç | Beşiktaş Cola Turka 70 - 80 Galatasaray CC

Can acıtıyoruz sankı :) helal olsun aslanlar hıc uzatmadan stres yaratmadan bıtırdıler valla bu hafta sonu cok guzel gectı bahar havası yaradı :)

Salon ve atmosfer olarak Banvit ve Olin deplasmanlarına benzeyen Beşiktaş deplasmanından böyle bir Playoff galibiyeti çıkartmak önemli.

Sene başından beri bu takımı bulunduğu yere getiren şey takım olmak. Bir önceki maç 27 sayı atan Shumpert 5 sayıda kalabiliyor ama yine kazanabiliyoruz. Serinin 3-0 bittiği ve dinlenme fırsatı bulduğumuz için elbette mutluyuz ama bu maçtan bir ders çıkartmamız gerekiyorsa o da bu olmalı.

Playoff bitene kadar bu takıma verebileceğimiz desteğin maksimumunu verelim istiyorum, şu oyuncu kötü, bu oyuncu seneye gitsin demek hiçbir yarar sağlamayacak şu aşamada.

Vera'da da güzel bir ortam vardı, bir kültür oturmaya başladı artık. Organizasyondan haberi olmayan biri bile, Galatasaray'ın basketbolda deplasman maçı varsa, Galatasaraylılar kesin orada maçı izliyordur diye Vera'ya uğrayabilecek artık.

Bir de sanırım Onur Abi geldiğinde maç kaybetmiyoruz, hatırlamıyorum ben :)

1 periyotluk Galatasaray savunması yetti Beşiktaş'ı yenmemize. Seriyi hiç onları umutlandırmadan bitirmemiz ve yarı final öncesi dinlenme şansı bulmamız çok iyi oldu. Tebrikler aslanlar.

Tebrikler dinlenme şansı elde etmemiz oldukça önemliydi. Maçı henüz izleyemedim ama Beşiktaş'ın stresli olacagını dusunuyordum, kadroda daralınca, sondaki çözülme normal duruyor. Olin yerine Beşiktaş'ı tercih etmemiz dogru karardı. Olin bizle karşılaşmayı çok istiyorsa yarı finalde onları bekliyoruz, gelebilirlerse buyursunlar. Banvit'in gelecegini dusunuyorum ama kalbim Olin'i istiyor.

Oktay Hoca ya mactan once ve molalarda besiktasli taraftarlar mac satma ile ilgili tezahurat yaptilar. Ama onun yuzunden merdiven tekmelememis olabilir cunku ben mactaydim mactan once bizim bench tarafindaki pota arkasindaki 10-15 tane bjk li ellerinde paralarla hocaya dogru hareketler yaptilar. Hocada sadece bi kere dalga gecer gibi gulumsedi onun disinda dikkat ettim ozellikle hic muhattap olmadi onlarla. Bu arada besiktas taraftari kadar bilgisiz(en hafifi bu) taraftar gormedim mac satma ile ilgili bagiriyolar ama cogu olayin ne oldugunu bile bilmiyorlar.

Doğruyu sölemek gerekirse akatlarda ilk maçı kaybedeceğimizi düşünüyordum.Ancak takım bugün yine son periyotta sergilediği güzel oyunla kazanmasını bildi.Şimdi Tutku'nun da dediği gibi Olin'i istiyor,bekliyoruz.
Bu arada maçın adamı başlığı son 2maçtır neden açılmıyor ?

iyi oldu iyi bu sene en kötüsünden finale kalıp euroleauge ön elemesini garantileyelim de seneye de üst düzey bir kadro oluşturalım.

Gel edirne gel..İşi gucu birakip sana çökmeye ! geleceğim.. Çökmekle kalmayacağız..Çok güzel ! sürprizlerimiz var. Galatasaray rafinesinde eriyip evinize döneceksiniz.

Takım bugün hücumda çok iyi oynamadı...
Ama disiplin-savunma-takım olma ne demek, dosta düşmana gösterdi...
Açıkcası BJK beni korkutuyordu, 3-0'ı beklemiyordum...
Ama takım zoru kolayı yaptı...
Bu arada FENERASYON kazdığı kuyuya düştü...
İki gözbebeği Banvit ve Olin cebelleşsin şimdi...
Son maçtaki malubiyet bizim için çok hayırlı oldu...
Bu arada şahsi düşüncem bu play-off sistemi değişmeli...
Daha iyi takımız pek tabiki ancak BJK bize 3-0 da kaybedecek bir takım değil...

bjk serisi beklediğimde daha kolay geçti. onlardarda 1 galibiyet alır diye bekliyodum. amam sistem ve disiplin kazandı hakettiği şekide

yarı finale gelince; lütfen olin edirne gelsin lütfen. şehir dışından geleceğim abdi ipekçideki ilk maça o kadar hırs doluyum onlara karşı. son maçada gelirim gerekirse gelirim ama aslanlar seriyi uzatmaz. 3-1 alırız

Perşembe günü kazandıktan sonra Akatlar´daki ilk maçı gözden çıkarmıştım. Oyuncular bu maçı dinlenerek geçirip salı günü seriye biter diyordum. Teknik kadro ve oyuncular uzatmanın anlamsız olduğunu düşünerek son periyotta seriye noktayı koydu. Çeyrek final maçlarında ilerleyen turlarda başımızı ağrıtacak türden eksiklerimiz vardı ama Oktay Mahmuti bu durumu masaya yatıracaktır yarı final serisi başlamadan.

Doğrusu Vera´ya katılımın bu kadar yoğun olacağını sanmıyordum,yaklaşık 10 kişilik bir grupla izleriz diye tahmin ediyordum.Vera´da maç seyretmenin keyfi bir başkaymış.

Son olarak, Jerry penetresiyle hücuma çeşitlilik katıyor ama Taylor´un da savunması daha iyiydi yahu. Bu nedenle Şamil´in üstüne gitmemek gerek. : )